Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Možda se i ja pridružim u nekom obliku... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Nema možda... pridružićeš se kao i ja... nisam ja džaba molio Lažljivu da pokrene ovo...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bossketo...ja mogu samo svirati...a svirati mogu kad se vratim doma...  Mada...mogla bih i recitirati... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Možeš... i ja ću recitovati za tebe... ali ako ti nećeš, odustajem...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Boss je napisao: LaYa je napisao: Hoćel' pevat' ko, guditi u gusle, svirati na 'armonuku, sintisajzer, Kitaru, udaraljke, tegle, recitovati, glumiti, imitirati, pripovedati, naricati, zapevati, trabunjati, mumlati, urlati, izmotavati se, zabavljati, žonglirati, ha? Kakvu moć ubeđivanja imam... ponekad se plašim da ne ubedim sebe u nešto pogrešno... ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Ne tripuj se...nije to moć ubedjivanja nego moja dobra volja... Ah, kako se umisle...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
znaci u pripremi  da odpjevamo nesto za pocetak....
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Ma kakva priprema, vis da svi ko kriškindle, samo se sjaje za ukras
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
ja sam svoj nastup pripremao 14 dana... ni manje ni više...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|