Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
slatko
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
sta je sa talentima?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Laki i ja smo resili da snimimo duet sa sve video klipom i evo premijerno ga prikazujemo sirokim narodnim masama Mnogo smo se trudili tako da ne prihvatamo negativne komentare ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) (Zenski glas - Laya, Muski glas - Zlobni, Aranzman - Zlobni, Montaza - Laya)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
fiju fiju  bravo svaka cast zaista...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
mi amateri se malo igrali ovih dana da podgrejemo temu 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e sad cu da crknem dok kuci ne dodjem
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
jaoooooo, da.... ti ne možes da vidis ma videces, nije spektakularno, solidno
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Znaci, znaci super...svaka cast za ideju, za trud i za specificne glasove, a posebno za pesmu.Gde bas nadjoste moju pesmu? 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Zlobni je napisao: Laki i ja smo resili da snimimo duet sa sve video klipom i evo premijerno ga prikazujemo sirokim narodnim masama Mnogo smo se trudili tako da ne prihvatamo negativne komentare ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) (Zenski glas - Laya, Muski glas - Zlobni, Aranzman - Zlobni, Montaza - Laya) ahahahaha Stvarno vam je super ovo ideja kao i pevanje Posebno pohvala za LaYu , bas imas lep glas, kao devojcica:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
predobra pesma ..stvarno sam odusevljen..lazu bih ustinuo a zlobnog bi cokio ..mnogo lepo
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|