Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46092
|
Prvo,da se zahvalim svima na čestitkama...hvala... A drugo...ovakve stvari su se i ranije događale,da 'pobjednik' ne bude tu kako bi zadao novu temu...tada je zadavao ili drugoplasirani,ili onaj ko vodi temu...u ovom slučaju,kada mene par dana nije bilo,niste postupili tako...zašto...??? Elem,ako ste voljni i dalje igrati se...tema je starogradske pjesme... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
vazi
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Kome saljemo predloge? ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
kome poslati predlog?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46092
|
Koliko znam da Boss vodi ovo takmičenje.
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Starogradske pesme...
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Boss je rakao cini mi se da u narednom periodu nece biti tu i da nece moci da vodi ovo takmicenje.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ajde ja ću...meni šaljite... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Hm... ako niste poslali predloge GiGi, šaljite meni do sutra u 21:00 pa ćemo se igrati... imaćete 2 dana za glasanje, dovoljno...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja sam već dobila jedan prijedlog...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|