Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: Hajde ti nama Julia jos jednu zapjevaj...onu od Brene  Koju od Brene..????
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Julia je napisao: Molena je napisao: Hajde ti nama Julia jos jednu zapjevaj...onu od Brene  Koju od Brene..???? pa onu okreces mi ledja i odlazis
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Otpevaj Mito bekrijo,
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Julia je napisao: Molena je napisao: Hajde ti nama Julia jos jednu zapjevaj...onu od Brene  Koju od Brene..???? pa onu okreces mi ledja i odlazis pa sto da je pevam dva puta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: :lol:  Izvini Julka..ali kada kazes trazim te u svojim zvrljotinama ja se automatski pocem smijati i ne mogu vise ozbiljno da te pratim hahahah ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) sto???
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Julia je napisao: Molena je napisao: :lol:  Izvini Julka..ali kada kazes trazim te u svojim zvrljotinama ja se automatski pocem smijati i ne mogu vise ozbiljno da te pratim hahahah ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) sto??? hahahahah..pa sta znam sto...nekako krenes fino, senzualno..pomislim na svasta i erotika mi u glavi jbt i onda kad cujem zvrljotine..gotovo...sve prekidam i u smijeh automatski  Nije nista lose jbt hahaha..samo mi smijesno.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Julia je napisao: Molena je napisao: :lol:  Izvini Julka..ali kada kazes trazim te u svojim zvrljotinama ja se automatski pocem smijati i ne mogu vise ozbiljno da te pratim hahahah ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) sto??? hahahahah..pa sta znam sto...nekako krenes fino, senzualno..pomislim na svasta i erotika mi u glavi jbt i onda kad cujem zvrljotine..gotovo...sve prekidam i u smijeh automatski  Nije nista lose jbt hahaha..samo mi smijesno. e pa jbg..tebi samo erotika na pameti.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
nemojte mi Juliu zajebavat
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
|