|
Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
3 - 3 poena 6 - 2 poena 7 - 1 poen
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Boss je napisao: Predlog br. 1: Policajac ulazi u autobus. Policajac: Dve karte molim. Kondukter: Šta će vam 2 karte ? Policajac: Ako izgubim jednu imam drugu. Kondukter: A ako izgubite i drugu ? Policajac: Imam mesečnu. Kondukter: A ako izgubite i mesečnu ? Policajac: Eeee, uniformisana lica ne plaćaju kartu. Predlog br. 2: ( 2 člana ) Zaustavi policajac auto i kaže: Gospodine, nije dozvoljeno držati psa na prednjem sedištu. Vozač mu odgovori: Pa to je plišani pas. Nije bitna rasa! Predlog br. 3: Objašnjava policajac-major kadetima šta je to "joint": - "Vidite, ti narkomani koriste papir u koji stave pola trave i pola duvana iz cigarete pomešane zajedno, a umesto filtera umotaju komad kartona... Kada od toga naprave joint, dobro poližu papir da se ne raspadne joint i na kraju uvrnu vrh u oblik špica..."
Na to će jedan od skroz zanemelih kadeta kome je cela priča bila jako interesantna: - "I šta onda?"
Policajac-major se malo zamisli i na kraju reće: - "**bem li ga, kako se poslije bodu u venu, ne znam..." Predlog br. 4: Prijemni za policajce
- Koliko je 2+2? - 4. - Primljen. . . … Obrazlozenje: Pametan. . Sledeci! !
- Koliko je 2+2? - 5. - KOLIKO je 2+2? - 3. - KOOLIIIKOOO je 2+2? - 4. - Primljen. . Obrazlozenje: Snalazljiv. . Sledeci! !
- Koliko je 2+2? - 5. - KOLIKO je 2+2? - 5. - KOOLIIIKOOO je 2+2? - 5. - Primljen. . Obrazlozenje: Uporan. . Sledeci! !
- Koliko je 2+2? - 4. - A da nije mozda 5? - Jeste, 5. . - Primljen. . Obrazlozenje: Poslusan Predlog br. 5: Policajac pita kolegu koliko je sati? - 5i i 5i kaze kolega. -Budalo, mogao si odmah reci 10. Predlog br. 6: Zaustavi pajkan kola, pridje i zatrazi od vozaca vozacku dozvolu. PAJKAN: - “Sta si ti po zanimanju?” VOZAC: - “Ja sam BIOenergeticar.” PAJKAN: - “Ma ne pitam te sta si bio…” Predlog br. 7: Pandur Steva se vratio sa smene pa ga komandir pita kako je bilo. • Šefe, sve u redu, osim što me je napastovala jedna kurva. • Stevo, ja se nadam da si ti nju ignorisao… • Jesam, šefe, tri puta! Opet sam zaboravio. ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) Predlog br. 3: Objašnjava policajac-major kadetima šta je to "joint": - "Vidite, ti narkomani koriste papir u koji stave pola trave i pola duvana iz cigarete pomešane zajedno, a umesto filtera umotaju komad kartona... Kada od toga naprave joint, dobro poližu papir da se ne raspadne joint i na kraju uvrnu vrh u oblik špica..."
Na to će jedan od skroz zanemelih kadeta kome je cela priča bila jako interesantna: - "I šta onda?"
Policajac-major se malo zamisli i na kraju reće: - "**bem li ga, kako se poslije bodu u venu, ne znam..." Pobedio je Debilko, pa može predložiti temu za ovu sedmicu. Šaljete predloge do subote 12:00.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Debilko, čestitam !
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Hvala.
CIGANI
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Predlog br. 1: Дошао Цига код доктора и после неког времена... -Циго, имам лоше вести за тебе. "Кажи госн доктор" -Циго, имаш сиду "у ј.бем ти живот, ни рођеној деци више не можеш да верујеш" Predlog br. 2: Zasto je ciga 4 razred najjaci u skoli? Zato sto mu je cale u 8-mom Predlog br. 3: Otišao ciga u zatvor, kaže on ženi da mu šalje odeću i hranu. U prvo vreme žena slala neke stare krpe i konzerve, posle par meseci žena je počela slati pare, kavijar, versaći, armani.... Ciga se nasao u čudu, kako je bio poslušan u zatvoru, dobije on slobodan vikend. Kad je dosao kući, ima sta da vidi: troje dece više nego sto je ostavio, neki goli ciga leži na krevetu sa lančugom oko vrata. Pita on ženu:-jel to on tebe kara pa mi ti šalješ sve one stvari? -Pa, znaš, ovaj.. -Pa pokri čoveka da se ne prehladi! Predlog br. 4: Dolazi ciga kuci i kaze deci,danas kupanje i pranje zuba zasto tato? dolaze nam gosti? A sta cemo da im radimo?
Poslednji put menjao Boss dana 16 Feb 2013, 14:44, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Boss je napisao: Predlog br. 1: Дошао Цига код доктора и после неког времена... -Циго, имам лоше вести за тебе. "Кажи госн доктор" -Циго, имаш сиду "у ј.бем ти живот, ни рођеној деци више не можеш да верујеш" Predlog br. 2: Zasto je ciga 4 razred najjaci u skoli? Zato sto mu je cale u 8-mom Predlog br. 3: Otišao ciga u zatvor, kaže on ženi da mu šalje odeću i hranu. U prvo vreme žena slala neke stare krpe i konzerve, posle par meseci žena je počela slati pare, kavijar, versaći, armani.... Ciga se nasao u čudu, kako je bio poslušan u zatvoru, dobije on slobodan vikend. Kad je dosao kući, ima sta da vidi: troje dece više nego sto je ostavio, neki goli ciga leži na krevetu sa lančugom oko vrata. Pita on ženu:-jel to on tebe kara pa mi ti šalješ sve one stvari? -Pa, znaš, ovaj.. -Pa pokri čoveka da se ne prehladi! Predlog br. 4:
Dolazi ciga kuci i kaze deci,danas kupanje i pranje zuba zasto tato? dolaze nam gosti? A sta cemo da im radimo? Glasate do nedelje 23:00. I - 3 III - 2 II - 1
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
IV - 3 II - 2 III - 1
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
3-3 poena 4-2 poena 1-1 poen
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|