Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ja cu i dalje po savesti glasati. a i nije sve u poenima vazno je ucestvovati
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..e 'vako da ne blablaišem više..a neću ni manje..obećavam.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) .da vam zadam... ..sledeći zadatak je Ekrem Jevrić, bat, gospoda ili kako god... ..evo i neki zvanični podatak o njemu, za one koji ne znaju... Екрем Јеврић (Плав, 25. октобар 1961), познат и под надимком Господа, амерички је певач црногорског порекла, који живи и ради у Њујорку. ..znači, raspitajte se za njegove najveće hitove, preslušajte ih ..i molena očekuje vaše imitacije..recitacije...aranžmane na temu Ekrem Jevrić..muzikalni otpevajte neki od njegovih mnogobrojnih hitova...ko vam kriv što su talentovani.. ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif) .glumci imitirajte..il odrecitujte 'nake tekstove.. ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif) ..muljatori..hmhm..oni nek pauziraju ovu turu takmičenja,... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e muljatori...nema pauziranja...od muljatora ocekujem da prva prijedlog posalje  I ti Cas..ne ljuti se...mLogo si mi drag pa cu ti zaboraviti i progledati kroz usi ovaj put, ali nemoj vise 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

Pridružio se: 16 Mar 2013, 15:10 Postovi: 3512
|
Molena je napisao: Lani se duboko izvinjavam ... ali sam joj ujedno i kompliment udjelila ako nisi primjetila..rekoh joj da 'mirise' na tebe muljatorko  Lana ocekujem te i na sljedecim glasanjima..iako bi te bilo lijepo vidjeti i sa prijedlogom za takmicenje  A ti hazarderko sljedeci put na drugaciji nacin se kladi..ovi su sipak prepoznali a ne talenat ha ha...simpaticna si ti i meni, zato i glasah za tebe..ali poznavajuci neke od glasaca..mnogi se nece vise ni pojaviti ovdje, a neki ce nastaviti po istom principu da glasaju...zato su moji dozivljaji takvi kakvi jesu... Nego zadaj novi zadatak...i salji prijedloge i dalje.. Ljub ljub i tebi komsinice :** Pozvana jesam ,ali sam glasala za najbolji glasic ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) sto jes jes Mini is the best ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
lana je napisao: Molena je napisao: Lani se duboko izvinjavam ... ali sam joj ujedno i kompliment udjelila ako nisi primjetila..rekoh joj da 'mirise' na tebe muljatorko  Lana ocekujem te i na sljedecim glasanjima..iako bi te bilo lijepo vidjeti i sa prijedlogom za takmicenje  A ti hazarderko sljedeci put na drugaciji nacin se kladi..ovi su sipak prepoznali a ne talenat ha ha...simpaticna si ti i meni, zato i glasah za tebe..ali poznavajuci neke od glasaca..mnogi se nece vise ni pojaviti ovdje, a neki ce nastaviti po istom principu da glasaju...zato su moji dozivljaji takvi kakvi jesu... Nego zadaj novi zadatak...i salji prijedloge i dalje.. Ljub ljub i tebi komsinice :** Pozvana jesam ,ali sam glasala za najbolji glasic ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) sto jes jes Mini is the best ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) ..ljub..ljub.. ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) .lanče...nadam se da ti je ovde kod nas kolko -tolko prijatno.. ..jednom me moili uhvatila kloniranu i otad sumlja u svakog iz moje okoline..al' tolko je ljubim da joj opraštam sve strahove... ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif) ..ma obožavam je bre...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
lana je napisao: Molena je napisao: Lani se duboko izvinjavam ... ali sam joj ujedno i kompliment udjelila ako nisi primjetila..rekoh joj da 'mirise' na tebe muljatorko  Lana ocekujem te i na sljedecim glasanjima..iako bi te bilo lijepo vidjeti i sa prijedlogom za takmicenje  A ti hazarderko sljedeci put na drugaciji nacin se kladi..ovi su sipak prepoznali a ne talenat ha ha...simpaticna si ti i meni, zato i glasah za tebe..ali poznavajuci neke od glasaca..mnogi se nece vise ni pojaviti ovdje, a neki ce nastaviti po istom principu da glasaju...zato su moji dozivljaji takvi kakvi jesu... Nego zadaj novi zadatak...i salji prijedloge i dalje.. Ljub ljub i tebi komsinice :** Pozvana jesam , ali sam glasala za najbolji glasic ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) sto jes jes Mini is the best ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) e slazem se.. Mene cak niko nije ni prozvao ni pozvao ni pretio..a ni otvorio radio stanicu Al talenat nije tesko prepoznati..samo ako se pazljivo slusa,.. Tako da MINKA duso....cestitam , najbolja si..a i treba da udjes u *istoriju* takmicenja..jer niko nije do sada imao 102 poena ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena je napisao: e muljatori...nema pauziranja...od muljatora ocekujem da prva prijedlog posalje  I ti Cas..ne ljuti se...mLogo si mi drag pa cu ti zaboraviti i progledati kroz usi ovaj put, ali nemoj vise  jos malo mi pisi ovako da se sasvim odljutim ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Bravo Minka, prvi glasu Srbija Foruma ![[tzace.gif] [tzace.gif]](./images/smilies/tzace.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
nero
|
|

sanjam ciklamu
Pridružio se: 17 Maj 2012, 02:39 Postovi: 2232
|
...mila ti ga baš razbi, ko će sklopi komadiće..
_________________ Na grešnicama se uči.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
nero je napisao: ...mila ti ga baš razbi, ko će sklopi komadiće.. ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif)
|
|
|
|
|
|