Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Minka čestitammmmmmmmmmmmmm ![[Just.gif] [Just.gif]](./images/smilies/Just.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46101
|
Molena je napisao: Znaci ovo je nevjerovatno...kakvo lobiranje..strasnoooooo. Astra , naravno da nisam priznala tvoje glasove. Ti bi trebala ko primjer da sluzis na ovim takmicenjima. Maša..nemoj ni pokusavati. lana...razmisljam da ukinem i njene glasove, jer mi 'mirise' na Minnie, ali haj..svakako nece promjeniti njeni glasovi ishod takmicenja. Pobjednik je vec poznat. Moram priznati da mi se ne svidja ovakav nacin glasanja..kod vecina sam primjetila glasanja po 'simpaticnosti' ili po onom koliko ga poznaje i koliko je ko dobar s kim. Ne ubrajam sada tu samo glasove prema Minnie...na kraju evo jos je ostalo i ja da glasam pa cu svoj max broj glasova dodjeliti Minnie...ali i ovo ostalo sto nas ima..strasno  Svima vec jasno da je neka opklada u pitanju..i Zlobni rekoh ti ja na pocetku..sa rogatim si odlucio da se bodes ha ha  4-6 3-5 2-4 5-3 6-2 1-1 Sad cemo da izbacimo i te famozne rezultate glasanja. I ubuduce nema mjenjanja glasova. Razmislite pa glasajte, a ne grlom u jagode hahahah. Sljedeci put necu ispravljati i ovaj put ste skoro svi mjenjali glasove. Mozda sam negdje i pogrijesila, ali svejedno pobjednik se nece promjeniti. Minnie..ovaj krug si ti pobjednik sa nevjerovatna 102 osvojena boda.... i zadajes zadatak za sljedeci krug.!!! ČESTITAM. Nisam ni mislila da ćeš priznati...ali moje oduševljenje prijedlogom pod brojem 4,i moje simpatije prema toj osobi,su me nagnale da glasam i kao Astra...ne mogu se stidjeti zbog toga,žao mi je.. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ja sam glasao po savesti 
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Minnie cestitam na pobedi, zasluzeno nema sta ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Svako ima neki svoj talenat ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
casual je napisao: ja sam glasao po savesti  ti pogotovo suti i ne progovaraj 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
gde si molena otkud ti 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
direkt sa glasackim listicima...znas vec odakle cuj on po savesti glasao ooo majko Afriko natopi se vodom 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..hehe..prvo da se zahvalim svim mojim vernim glasacima...a zahvaljujem se i na cestitkama... ..afrikanko, smiri doživljaj, ne prozivaj mi glasače dosta je bilo što sam ih ja prizivala..pozivala itd... ..lani se debelo izvini, dama je došla po pozivu, čaaak sa drugog foruma da osveži naš i da da doprinos nasem takmičenju i normalno mojoj pobedi...i nije u redu da je dočekamo klonovskim optužbama koje su nam već postale manir...i iskrena da budem sad me pomalo stid od nje..al' brzo će me proći kad joj moja Moli uputi reči izvinjenja...
..Astra, ja tvoje poene racunam troduplo...ma đe troduplo...desetoduplo i drago mi što ispratiš sve moje zahebancije na pravi način...
..za one koje nisam već udavila, samo da ukratko pojasnim..Minka tvrdila da može pobediti na talentu kad hoće jer mnogo talentovana muljatorka..Zlobni nije odoleo svom hazaderstvu pa se opkladio sa minnie...i završilo se tako da sad mora da prenosi vb i farmu i da šalje predloge za takmičenja...eto...
opet ću ja nesto reći al' da pregledam šta se još izdešavalo dok nisam bila tu...e da..i da dam novi zadatakk...ljub ljub vas...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Molena je napisao: casual je napisao: ja sam glasao po savesti  ti pogotovo suti i ne progovaraj  ..njega slobodno iskritikuj kol'ko oš... ..ču da mi neda šestorku...ne mogu da se opasuljim još uvek.. ..zamisli da je procenio da ti bolje pevaš nego ja muljam..svašta... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Lani se duboko izvinjavam ... ali sam joj ujedno i kompliment udjelila ako nisi primjetila..rekoh joj da 'mirise' na tebe muljatorko  Lana ocekujem te i na sljedecim glasanjima..iako bi te bilo lijepo vidjeti i sa prijedlogom za takmicenje  A ti hazarderko sljedeci put na drugaciji nacin se kladi..ovi su sipak prepoznali a ne talenat ha ha...simpaticna si ti i meni, zato i glasah za tebe..ali poznavajuci neke od glasaca..mnogi se nece vise ni pojaviti ovdje, a neki ce nastaviti po istom principu da glasaju...zato su moji dozivljaji takvi kakvi jesu... Nego zadaj novi zadatak...i salji prijedloge i dalje.. Ljub ljub i tebi komsinice :**
Poslednji put menjao Molena dana 23 Apr 2013, 01:15, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|