Znaci ovo je nevjerovatno...kakvo lobiranje..strasnoooooo.
Astra , naravno da nisam priznala tvoje glasove. Ti bi trebala ko primjer da sluzis na ovim takmicenjima.
Maša..nemoj ni pokusavati.
lana...razmisljam da ukinem i njene glasove, jer mi 'mirise' na Minnie, ali haj..svakako nece promjeniti njeni glasovi ishod takmicenja.
Pobjednik je vec poznat.
Moram priznati da mi se ne svidja ovakav nacin glasanja..kod vecina sam primjetila glasanja po 'simpaticnosti' ili po onom koliko ga poznaje i koliko je ko dobar s kim.
Ne ubrajam sada tu samo glasove prema Minnie...na kraju evo jos je ostalo i ja da glasam pa cu svoj max broj glasova dodjeliti Minnie...ali i ovo ostalo sto nas ima..strasno

Svima vec jasno da je neka opklada u pitanju..i Zlobni rekoh ti ja na pocetku..sa rogatim si odlucio da se bodes ha ha

4-6
3-5
2-4
5-3
6-2
1-1
Sad cemo da izbacimo i te famozne rezultate glasanja.
I ubuduce nema mjenjanja glasova. Razmislite pa glasajte, a ne grlom u jagode hahahah.
Sljedeci put necu ispravljati i ovaj put ste skoro svi mjenjali glasove. Mozda sam negdje i pogrijesila, ali svejedno pobjednik se nece promjeniti.
Minnie..ovaj krug si ti pobjednik sa nevjerovatna 102 osvojena boda.... i zadajes zadatak za sljedeci krug.!!!
ČESTITAM.