Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
SHE je napisao: MeGi je napisao:
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Andjeo sa greskom je napisao: Mojne nije normalan
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ovo se desava jednom u 100 godina da Trile cestita svima Trile je napisao: svima vam zelim sve sto sami sebi pozelite jer, ko bi vam sad svima posebno navodio jedno po jedno vi najbolje znate koji vam fali i nedostaje tako da, pozelite si, a ja vam zelim da se i ostvari...toliko
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Mojne je napisao: Вучица je napisao: Мир Божији, Христос се роди! vaistinu se rodi, mušmulo moja
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Senka je napisao: Mojne je napisao: Zašto sam ja još uvek ovde ? Zato što si važan dio naše ekipe i našeg foruma...iskreno,ne mogu ni zamisliti ovaj forum bez tebe... 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46018
|
Bradpresto Pitt je napisao: Da je lakho imati Forum pa svi bi ga imali....
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46018
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma nemrete vi očuvati ni dvi nacrtane ovce akamoli Forum,to samo Senka može.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
2.4.2014. Zika napisao dugacak post. Zika je napisao: не капирам како си протеран са нета?
мени одговара кад је неки реалити у току, тада има пуно активних људи, није битно из ког разлога, али кад су на једној теми прикачени људи и јављају се то даје неко расположење, чачкаш се о било чему и некако је живо... мени је супер на спорт клубу када су тениски мечеви у току, па тамо се сити испричамо... сада је пауза од 15 дана и нема никаога... одвратно се осећам кад седнем за компјутер и копам по форумима да нађем негде неко друштванце да се пискара, па макар било о чему, само да осетим да има људи... по негде и има људи али се расшткали по разним темама и тешко их је скупити на једно место... пуно пута сам размишљао да ли постои неки форум само са једном темом и сви морају да буду ту, нема где да збришу, хе,хе,хе... Zika je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Alo trebsi! Па шта пишем дугачко? Знаш да се дугачки постови обично прескачу! Мрзи људе да читају нечије имресије. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Мојене је старији форумаш од мене и често смо се зезали и ћаскали духовитим и еротским гифовима и фоткама, тако смо комуницирали... са неким истеривачима правде се по некад и ухватим у коштац, али је то све производ тренутне провокације... знаш како је дак има пуно људи! сто људи, сто ћуди и увек неко има неку идеју... На ранијим форумима је било друштва који су били загрижени да исправљају правила форума и убише се од паметовања и обично су удавили и угасили те форуме... Значи паметовање се не исплати по форуму. Боље пролазе форуми где се пише кратко и по могућству ако може мало духовито, поздрави и честитке али то постане анемично и незанимљиво.. и? шта ти онда преостаје него да будеш кратак и убациш неку занимљиву фотку или гиф!!! ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|