Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jun 2025, 09:31

Autoru Poruka
Boss
Post  Tema posta: Re: Postovi za pamćenje  |  Poslato: 28 Sep 2013, 14:18
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37

Ubola je baš...

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Postovi za pamćenje  |  Poslato: 30 Sep 2013, 02:11
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

MAD BOOKSELLER je napisao:
И шта сад?
Јесте ли се издували?
Свако је, по неколико пута и на неколико места рекао шта је хтео!
И свако је у праву! Стварно јесте!
Али свако се треба одрећи неког свог себичног малог права, да би могао да комуницира са што више људи. А овај форум је имао бројно чланство. Хоћете ли да на форуму останемо само Пит и ја и да играмо домине? А Искра да нам кува коФи.
Манте се подхебавања.
Претпостављам да би у овом тренутку довољан један форумаш да разбуца цео форум, кад би хтео. Само је потребно да сваком од форумаша напише по једну увреду и сви би скочили. и ухватили би се за очи.
Јел дотле дошло?
Свако од вас има одступницу на по неколико форума, неки имају своје форуме. Зар је то разлог да се овај форум разјебе? Па овде су са свих форума долазили људи да се пошале, одморе, мало зезају, и сви су били примљени као домаћи, ако не би почели да провоцирају.
Јесте, мало смо се заморили, било је дуго претопло лето.
Хајде сада, ако треба, нека свако, као МеГи, направи паузу, издува се, и нека се врати са неком новом идејом, новом темом, као што је Могли била почела, као што је Комшиница почела са новинама. Сјајне ствари су се дешавале!
Опљуните на земљу, уместо неком на лице, и отарите то ногом.
Саберите се и почните поново да будете позитивни, слатки, секси, мудри, шаљиви, лепи, дрчни, али добронамерни, пре свега!
Толико лепих прича се може овде написати. Имамо књижевне бисере, пар екселанс! Не умемо да их мазимо, да би писали што више. А сви волимо да читамо лепе приче.
Нема нам лепих фотографија, не виђам Лену, Анхела је смањила продукцију, ја сам окупиран неким пословима... барем то не захтева претеран труд, а доноси нам задовољство...
Јебига, то сам тео да кажем.
Гледам већ неко време и жао ми је што то не иде као до само пре месец или два.
Можда смо се заситили.
Али, почиње нова школска година. Сви у клупе и вадите пернице!

[doubleup.gif]

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Postovi za pamćenje  |  Poslato: 30 Sep 2013, 14:36
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Вучица je napisao:

Поетесо, морам вако... а да јесам заведена јесам само сам касно схватила [ufuf.gif]
у свакој шали има и пола збиље, свака реч било да је конкретно написана ил не има двојно значење и то баш у
овом језику којим пишемо(како год га крстили), поставиш грнице, поставиш одбрамбени штит, ал ето,
свака новонаписана реч води тим путем даље и даље, не битно шта се пише, нека је и о лепом времену ал са тим/том
неком делиш то неко време, те неке тренутке, мисли, бем га те неке изазивачко/подјебантске шале и знаш да си
чист, да не предеш, неклотишеш и фркетишеш ал деси се, спичне те у мозак ненадана информација да си ипак
обневидео за тим/том неком... разумеш...
и не, не сматрам да ме подјебаваш, само брзо куцкам јер радим а не знам да ли се изражавам писмено како треба...
надам се да смо се скачнули и да... храбрости треба за све и свашта у животу, па и ако је тај/та ожењен/удата
па и ти људи су бем га од крви и меса, откуд то да је њима забрањено клепкање у вугла а мен дозвољено и да
слажем се за Танго мора двоје ал неки ипак реагују ретроактивно (овде мислим на себе)... не мора
све бити сведено на секс, пожуду и оргијање (понављам се а то не волем)мождак када би се ти неки с очи
угледали схватили би да има нешто можда у пријатељству, поверењу... веровању јбга
негде написах да упознавање с људима с нета није само хбачина
јбга ако ме разумеш, сад се погубих начисто

[clap1.gif]

Vrh
Mojne
Post  Tema posta: Re: Postovi za pamćenje  |  Poslato: 01 Okt 2013, 09:45
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

siN bRutaL je napisao:
Boss je napisao:
Samo da mahnem, pa da idem u krevet... [bye.gif]

Slika

[smehsmeh.gif]

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Postovi za pamćenje  |  Poslato: 05 Okt 2013, 20:14
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Bradpresto Pitt je napisao:
Naime šta,posto je vrijeme za pripremu ogrjeva za zimu krenuo sam u šumu nasjeći drva,međutim velika vrućina u šumi,brat bratu oko 40 stupnjeva,s druge starne snijeg do koljena,nemos doci blizu stabla.I šta sad pronađem slucajno na kraju šume kolibu,nisam mogao vjerovati kad sam uz pomoc kartice otvorio vrata od te brvnare?!Laganini obucene na trosjedu Ikea,sjede dvije crnkinje bliznakinje,majketi reko sta cu,ajde kad sam vec tu,stresem snijeg s japanki,skinem bundu,i nebudi lijen pridruzim se sestarma.Atributi od njih dvije,sta da vam kazem,dupeta ko kod Beyonce i Jennifer Lopez,onak ko kineske glasacke kutije,grudi ko dva Triglava,noge duge ko polarna noć,oči ko fildžani...ma bog bogova.I sad da ne dužim,bilo je savrseno,boljereći fenomenomenalno...igrali smo sah,ne ljuti se covjece,monopoli,domine,gradova i planina..cista uzivancija.I da,u pauzi tih i takvih igara napisao sam pjesmu o modu na Forumu,posto je proteklih dana bilo tarapane oko banovanja,frke drz nedaj,pa kazem idem to napisati,ali napominjem da pjesma nije "na prvu loptu",stoga ju treba pročitati najmane sedam-osam x,da bi se,u biti,shvatila srž i "što je pisac htio reći"!Ugodno čitanje,
Ide ovako nekako:
PJESMA O MOM MODU
Teku Dunav,Drava,Sava,Mura,Tisa,Drina...i Neretva hladna voda,ne dirajte moga moda.
-Jahorina ta planina,Učka hučka,Kadinjača i Manjača,,Kranjska Gora,Medvjednica pa Avala,Velež i Prenj kad se doda,ne dirajte moga moda.
-Podgorica svijetla lica,Ljubljana svima znana,Agram,Begeš da ga hebeš ljepšeg nema,Novi Sad lijepi grad,Skoplje vrelo,Sarajevo vazda "bijelo"i Priština(nije zgoda)ne dirajte moga moda.
-Mini,Boske,bol do koske,tu je Twica ljepotica,pohotnica,a i mala "varalica",Oleg,David,s "koledža"doš'o Snow kao nov,Komšinica čudna ptica,ima još,strpao ih mod u "koš",svima ban,kakav dan,svi van,adminu je to sloboda,ne dirajte moga moda.
-Minus-plus,svima pljus,Kafana od jutra rana puna pića,čudnih bića,dobar Blog kaobog,Spomenar žut i star,Nađi par forumašu,dobit ćes po glavi flašu,i Stolica vruća daleko vam lipa kuća,Ne ljuti se čovječe i ne budi goveče,mnogo tema frke nema,svatko stavlja,to je zgoda,ne dirajte moga moda.
-Minka s Nero tko ih tjero,Megi Pic mic po mic,Al Casual i Molena velika je to dilema i kada se doda još i Senka ne može se tu bez tenka,Niki piki i pobjegli Triki zvani kikiriki,Pitt i mnoge lome noge,Komsinica plus neki Tinis podatak je to za Ginis,Zlobni Laya sve do jaja,Empe Twicu milovo po picu,Tetka Jula carstvo čula 'oću kaz'ti carstvo strast,Mmm ulizica zavičaj mu Subotica,Mojne,Debilko i Oluja iz potaje vreba guja,i naravno Žex,Vujic Koja i bilo koja,i dali su Boss i Gigi u toj ligi,koga brigi,to je poput tajnog koda,ne dirajte moga moda.
-I ne vole Pitta mnogi,hvala Bogi,Naopak i Bos tko ce kome razbit nos,Megi Cas šamar pljas,Laya Iskri zada "niski",Kojo i Molena teoretske šanse nema,Tw Vučicu izaziva na tučicu,ASG afeže,Čupka lupka,Brutal Brat nemoj ...,Emma nije tema,radi Gigi sve"po knjigi",Zlobni@(et) sva za pet,drag je njemu Internet tu se može sve "uzet",Niki pozerica krasna lica,i jos neki od Užica,Mad momak mlad,Bubi,Just,Helen miss s Foruma bris,Marina cura fina i Dejana razdragana,svima kapa vam do poda,ne dirajte moga moda.
-Crv'no beli,crno beli,modri,bili,živi bili,ne donosi djecu roda,ne dirajte moga moda.
-Idu dani forumaški,ženski muški,ovi oni,šampioni i moroni,dobri loši,ružni fini,maksi mini,glasni tihi,erotični i frigidni,podigo se Forum cijeli,neki skaču sa tog "broda",u gostima sva tri boda,(ne) dirajte moga m(o)oda!!! [srce.gif] [haveadrink.gif] [zid.gif]
Bradprestobitt Mod

Pitte,hvala za ovaj post...nasmijao si nas... [pusicica.gif]

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Postovi za pamćenje  |  Poslato: 22 Okt 2013, 22:07
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

MAD BOOKSELLER je napisao:
Нема везе, млађи брате...
Ево приче:

Даклем, био ја као клинац у некој омладинској организацији (нешто као извиђачи, горани, црвени крст и сл) па су направили неко регионално окупљање. Семинар је био у једном планинском (Хомоље) омладинском одмаралишту (ех, било некад да си могао за јефтине паре да планинариш, одмараш се, летујеш, зимујеш...).
Стигли ми у петак увече, преспавали, па се онда сутра цео дан обучавали. Увече је била предвиђена журка којој је требало да присуствује велики број младих из вароши која је била на домак одмаралишта (пар километара). После вечере су расклонили столове, све уза зид, а средина је била слободна. Оркестар је био прилично добар, било је и рока и попа, народњака није било. Некако је у то време омладина била наклоњенија забавној него народној музици.
Седимо тако, измешани са локалном омладином, причамо, шалимо се, пијуцкамо неке кабезе и пиво. Онда музика поче да свира ствари лагане. Полако су се одвајали парови и играли на средини сале. Одувек сам волео да играм, и данас волим. Међутим, запричао сам се са једном девојком, која је седела преко пута мене. Сви су отишли, остадосмо само нас двоје. Устадох и замолих је за игру, а она сави главу и рече:
- Немој да се љутиш, али не могу.
- Не љутим се, рекох ја и хтедох да седнем, мора да си имала смртни случај у породици, па...
- Ма, не, немам десну потколеницу, имам протезу.
- Па, јел ти баш толико смета, ово је лаганица, нећемо да ђипамо!
Она ме погледа у очи, поћута кратко па рече:
- Па добро, хајдемо онда.
Дам јој руку и кренемо. Лепо смо играли, лагано, без икаквих проблема. Играсмо, богами, неколико игара. Схватио сам да је она имала страх од разочарења, мислила је да ћу се ја повући кад видим да она има те сметње.
[Није знала да ја никад нисам имао предубеђења. Ваљда такве ствари нисам имао од кога да научим. Моји нису били богаташи, напротив, па нису имали навику да неког подцењују, нити да презиру. Осим тога, обоје су имали тешко детињство, ратно, када су људи много више били упућени једно на друго, једно другом су помагали, а не прогањали. Одрастао сам у комшилуку у коме су били Власи, Цигани, Шиптари, Срби, сви релативно сиромашни, па стога и трпељиви према другима и другачијима. Употребио сам овде оне називе народности које смо тада употребљавали међусобно и нико се никад није увредио због тога]
Сад да вам кажем. Она је била прелепа девојка. Није имала само физичку лепоту, него и умиљатост, смисао за хумор, неку доброту у погледу. Дивна. Само да пожелиш неког таквог. А опет несрећна, јер је у саобраћајној несрећи изгубила део ноге, испод колена. Током вечери су се други младићи, помало и надметали ко ће са њом да игра. Ни њени мештани нису знали да она хоће да игра. Није им сметала њена несрећа, него су се бојали да ће их она одбити, сматрајући да је они можда зезају, бирајући је за игру. Тако се те вечери догодило нешто лепо. Једна дивна особа је показала да је способна и одлучна, без обзира на хендикеп. Уствари, хендикепа није ни било стварно. Само је постојао у њеној, али и у њиховим главама.
Радовао сам се гледајући како је девојка просто сијала целе вечери, како је све око себе опчињавала својом духовитошћу и веселошћу.

Никад је више нисам видео. Не сећам се ни њеног имена. Иако та варош није била преко света, нисам никада више тамо отишао. Просто, није ме пут тамо водио, тамо нисам имао никаква посла, и нисам тамо никог познавао...

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Postovi za pamćenje  |  Poslato: 08 Dec 2013, 19:31
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

LaYa je napisao:
ja zelim da jos neko pomera dupeta na ovom forumu osim par nas da animira sve ostale,
ja zelim da svako ko kaze da mu je dosadno na forumu sam uradi nesto po tom pitanju a ne uvek da se drugi cekaju,
ja zelim da se šala shvata malo bolje,
ja zelim da se i čita kako je napisano, da se ne trazi tajno znacenje,
ja zelim da se ne ulazi na forum da bi se neko vredjao,
ja zelim da se obrisu teme za goste, ako ne može da udje da se druzi sa nama, ne treba nam ni da dobacuje preko tarabe,
ja zelim da i ostali shvate, povratnici ili ne da je ovo nase mesto za okupljanje i svima jednako drago jer da nije tako ne bi mi opstajali ovoliko i posle toliko svadja, rusenja, brisanja i svega sto smo prosli...

eto...

Vrh
Trile
Post  Tema posta: Re: Postovi za pamćenje  |  Poslato: 09 Dec 2013, 10:35
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05

tako vidis
pa posle da, mnogo posle, mozemo da se evociramo

Vrh
Boss