Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Uvek sviće neko novo i lepše jutro, a vreme leči rane. Sreća je pred Vama, ali morate još "dugo" hodati. Pa da... 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Mudra odluka je, ako se povucete na nako vreme. Nemojte ici "glavom kroz zid", vec strpljivo sacekajte na povoljan trenutak.
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Bez suprotnosti nema napretka. Kako biste inace znali, sta je dobro ili lose? Idete tezim putem do uspeha, ali vazno je da ne odustajete.
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Zivecete harmonicno tek, od trenutka kada strah i strepnja isceznu iz Vas. Morate imati dovoljno vere u sebe i u licne sposobnosti. Pa dobro...ako kolačić tako kaže..ja ću poslušati... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Imacete dovoljno uspeha i srece skoro na svakom koraku. Ipak, Vasa sreca nije potpuna dok ne usrecite one koje volite.
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ne budite zlopamtilo i osvetoljubivi, jer na takav nacin trujete svoju dusu. Patnja oplemenjuje i na takav nacin - cini coveka jos vecim i lepsim. ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46087
|
Mozete biti pobednik ako svoje planove drzite u tajnosti i pri tome, upotrebite svoju ostroumnost i takticnost.
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Zlatno pravilo glasi: kako je gore tako je i dole! Ako imate dobru ideju onda radite na konkretizaciji, nemojte biti lenji ili usporeni.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Negde ste pogresili, tako da su sadasnja desavanja posledica ili produkt prethodnog ponasanja. Budite strpljivi, jer sledi uskoro "novi pocetak". Svasta! Pa ja nikada ne gresim ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46087
|
Uvek svice neko novo i lepse jutro, a vreme leci rane. Sreca je pred Vama, ali morate jos "dugo" hodati.
|
|
|