|
Autoru |
Poruka |
Tesa
|
|

rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55 Postovi: 4287
|
Mateja Kežman dobija sina! Matejina devojka Marija Perković otkrila da nosi dečaka, ali da još ne znaju kako će se zvati Kazala sve. Mateja Kežman u još uvek zvaničnom braku s Emilijom ima dva sina i ćerku, a za dva meseca postaće otac još jednog sina! Ovoga puta s Marijom Perković, s kojom je bivši fudbaler za sada u vanbračnoj zajednici.
Mateja i Marija sve slobodno vreme provode na putovanjima, tako da su po završetku zimovanja otišli u Crnu Goru. S obzirom na to da on više nema svoj profil na Fejsu, gde bi mogao da komunicira sa fanovima, ona je preuzela tu ulogu. Ćaskala je s njegovim obožavaocima iz Turske i otkrila im detalje koje kriju od javnosti.
- Ja volim Kežmana - napisala je devojka iz Turske, na šta joj je Marija odgovorila da ga i ona voli, a onda je odgovorila na pitanje da li nosi dečaka ili devojčicu: - Dečaka, samo nismo odlučili kako će se zvati. Kurir
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Ana sa dečkom uživa u Dubaiju
Naša teniserka Ana Ivanović, ambasadorka kompanije "Dubai djuti fri", pauze od igre je osim za dečka Marka, koristila i za poziranje u luksuznom hotelu Džumeira Kriksajd

BORAVAK u Dubaiju Ana Ivanović koristi i za ispunjavanje obaveza prema sponzorima. Tako je ambasadorka kompanije "Dubai djuti fri" strpljivo pozirala fotografima u luksuznom hotelu Džumeira Kriksajd, noseći dugačku plavu haljinu, na crvenim sofama koje je dizajnirala Zaha Hadid. Ujedno, Ivanovićeva je ostavila svoj "pečat" u hotelu, time što je "naslikala" platno, udarcem teniske loptice, prethodno natopljene u boju.
Prethodno, na žurci za igračice, Ana se nije odvajala od svog dečka Marka Stilitana, sa kojim je uživala u raznovrsnom meniju i dobroj atmosferi. Potom je stigla i da razgleda lokalne nošnje i bira neku od haljina po svom ukusu koje su bile izložene u bašti restorana.
Novosti
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Srbi pred Maksimir: Dajte nam samo "Domaćicu"
Srpska fudbalska reprezentacija nije tražila nikakve posebne uslove od Hrvatskog saveza za meč u Zagrebu osim jednog - da u svlačionici bude keks "Domaćica".

Renoviranu i modernu svlačionicu na stadionu Maksimir u Zagrebu među prvima će videti reprezentativci i članovi stručnog štaba srpske nacionalne selekcije.
U petak, 22. marta Srbija će na megdan Hrvatskoj u kvalifikacijama za Mundijal 2014. godine, a hrvatski mediji prenose da su svlačionice stadiona koji je dom zagrebačkog Dinama potpuno renovirane, u njima je bazen, veliki televizor, pun komfor...
Dva Saveza održavaju kontakt pred taj meč visokog rizika i za sada sve ide po planu. Zanimljivo je da iz Srbije nije stigao nijedan poseban zahtev domaćinima, osim jednog.
"Ništa, baš ništa nisu tražili, sve je kao i pre bilo koje druge utakmice. Osim jedne stvari - tražili su da ih u svlačionici na dan utakmice čeka keks 'Domaćica' (prozvodi ga "Kraš")! Osiguraće im 10 do 15 kutija tog slatkiša. Zanimljivo, isto su tražili i Makedonci kad su igrali ovde. Očigledno da taj keks obožavaju svi na prostoru eks YU", izjacio je direktor stadiona Miljenko Sakoman, prenosi "Jutarnji list".
U "Krašu" kažu da im je drago što se njihov proizvod ceni i najavljuju da će fudbalere Srbije osim "Domaćice" čekati i drugi proizvodi te kuće, poput dobro poznatih "Bajadera", čokolade "Dorina"...
"Orlove" će lekati i dovoljna količina vode, ali nisu tražili neku poreklom iz Srbije, već onu koju im obezbede domaćini.
Zagrebački list je iz svega izvukao zaključan da Fudbalski savez Srbije ima puno poverenje u Hrvatski savez u vezi sa organizacijom utakmice. Mondo
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Milica Mandić dobila stan na korišćenje! (FOTO)
- Ovo puno znači meni i mojoj porodici. To će mi omogućiti bolje uslove za rad i treninge - rekla je Mandićeva, i obećala da će se truditi da nastavi da na pravi način, kao i do sada, predstavlja Srbiju

Olimpijskoj šampionki u tekvondou Milici Mandić u petak je na korišćenje dodeljen stan u beogradskom naselju Stepa Stepanović.
Ključeve stana Mandićevoj je uručio premijer Srbije Ivica Dačić, koji je kazao da se Vlada Srbije obavezala da pomogne u rešavanju njenog stambenog pitanja.
- Voleo bih da ovo ne bude izuzetak nego da stvorimo uslove da građani Srbije dobijaju radna mesta, da mogu lakše da rešavaju stambena pitanja i da polako izađemo iz krize - rekao je Dačić novinarima.
 Foto: Tanjug
Dačić je kazao da je Mandićeva uzor i primer mladim generacijama kako mogu svojim radom i talentom i ljubavi prema sportu postići uspeh u životu.
Mandićeva se zahvalila Dačiću i svima koji su joj omogućili da dobije stan na korišćenje.
- Ovo puno znači meni i mojoj porodici. To će mi omogućiti bolje uslove za rad i treninge - rekla je Mandićeva, i obećala da će se truditi da nastavi da na pravi način, kao i do sada, predstavlja Srbiju.
Mandićevoj je stan dodeljen na korišćenje, a kako je rekao Dačić, procedura kojom će rukovoditi Građevinska direkcija Srbije nastaviće se “shodno zakonskim propisima”.
 telegraf
|
|
Kalina
|
|

rang

Pridružio se: 25 Feb 2013, 00:15 Postovi: 490
|
Mesi posvetio tetovažu sinu!Brat Barseloninog fubalera podelio je fotografiju na Tviteru na kojoj se vidi tetovaža malih ruku ispod kojih piše "Tijago" Najbolji fudbaler sveta Leo Mesi istetovirao je tetovažu na levoj nozi u čast svog sina Tijaga.
Brat Barseloninog fubalera podelio je fotografiju na Tviteru na kojoj se vidi tetovaža malih ruku ispod kojih piše “Tijago”.
- Ovo su male Tijagove ruke koje hvataju Leov list, a ispod je ime. Niko nije mogao da pretpostavi – napisao je Matijas Mesi na svom profilu.
Este es el de Leo,son las manitas de Thiago,agarrando el gemelo izquierdo de Leo,con el nombre.Nadie pudo adivinarlo. twitter.com/_MatiasMessi/s…
— matias messi (@_MatiasMessi) March 21, 2013
Leova lepša polovina Antonela Rokuco rodila je Tijaga drugog novembra prošle godine. Telegraf
_________________ Kad zaćutim, okrenem se i odem. To ne znači da si ti pobedio. To znači da više nisi vredan mog vremena. Čarls Bukovski
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
Stjepanović: Zdravlje mi je primaran cilj Ako zdravlje bude dobro gledaću da ostvarim što bolji rezultat u Barseloni. Imam 20 nedelja da se oporavim. Bolje se osećam nego pre, kaže srpski plivač  Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović rekao je danas da oporavak od povrede leđa ide dobro i da se nada kako će potpuno spreman dočekati Svetsko prvenstvo u Barseloni. Devetnaestogodišnjak koji živi i trenira u Dubaiju, šestoplasirani u trci na 200 metara leptir stilom na Olimpijskim igrama u Londonu, uveren je da mu povreda zbog koje je prethodnih meseci trenirao smanjenim intenzitetom neće poremetiti planove, a to je da se plasira u finale na SP, što je samo jedan korak prema konačnom cilju - medalji na Olimpijskiom igrama u Riju 2016. godine.Moj primarni cilj ove godine je da budem zdrav, a ako zdravlje bude dobro gledaću da ostvarim što bolji rezultat u Barseloni. Imam 20 nedelja da se oporavim, malo vratim kondiciju i nadam se da će sve biti u redu - rekao je Stjepanović Tanjugu danas u Beogradu.
On je prethodnih dana bio na medicinskim pregledima u Zavodu za sport i medicinu.
- Dobro je, išao sam na magnetnu rezonancu i pokazalo se samo da imam oštećene mišića, a to se regeneriše. Situacija je mnogo bolja u decembru i manje me boli - naveo je Stjepanović.
Na pitanje da li mu Milorad Čavić, odnedavno plivački penzioner, savetima pomaže da nastavi njegovim stopama Stjepanović je rekao:
- U kontaktu smo, ali uglavnom preko tvitera ili fejsbuka. Poslednji put smo pričali u decembru, on sad ima puno posla oko svoje Akademije u Kragujevcu - poručio je Stjepanović.
Svetsko prvenstvo u plivanju održaće se od 19. jula do 4. avgusta u Barseloni. Novosti
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

|
Nikola Grbić u Turskoj? Legendarni srpski odbojkaš i član vicešampiona Evrope Kunea će na kraju sezone najverovatnije napustiti Italiju i preseliti se u Ankaru Legendarni srpski odbojkaš Nikola Grbić će na kraju sezone najverovatnije napustiti Italiju i preseliti se u Tursku, navode tamošnji mediji.
Tridesetdevetogodišnji dizač i član Kunea je na meti Ziratbanka iz Ankare, a u paketu sa Grbićem u tim iz turske prestonice bi mogao da dođe i Letonac Gundars Celitans, odbojkaš Modene i prvi poenter u ligaškom delu šampionata.
Bivši reprezentativac Srbije je ove sezone zauzeo drugo mesto u Ligi šampiona sa Kuneom, a sutra startuje u polufinalu nacionalnog prvsntsva protiv Trentina.Sledeće sezone trener tima iz turske prestonice će biti Brazilac Horasio Dileo. Novosti
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

|
Tipsarević izabran za ličnost godine Vest da sam dobitnik nagrade me je iznenadila, ali i obradovala. Posebno mi je drago što su moji rezultati prepoznati kao značajan sportski doprinos  Srpski teniser Janko Tipsarević dobitnik je godišnje nagrade "The Men of the Year", koju tradicionalno dodeljuje magazin "The Men". Ovu nagradu dobijaju oni koji su svojim radom i energijom uticali na to da i 2012. bude godina dobrih i značajnih događaja.Tipsarević je izjavio da će mu priznanje biti dodatna motivacija i inspiracija da nastavi da pruža najbolje od sebe kako u ovoj tako i u narednim godinama.
- Vest da sam dobitnik godišnje nagrade „The Man of the Year“ me je potpuno iznenadila, ali i obradovala. Posebno mi je drago što su moji rezultati, bilo da su u pitanju nastupi za nacionalni tim ili individualno takmičenje, prepoznati kao značajan sportski doprinos popravljanju imidža i reputacije naše zemlje u inostranstvu - rekao je Tipsarević.
Nagrada za "Čoveka godine" pripala je prvom potpredsedniku vlade Srbije Aleksandru Vučičhu, Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Vensan Dežer dobio je nagradu u kategoriji "Istrajnost", dok je ambasador Velike Britanije Majkl Devenport laurat u kategoriji "Prijatelj Srbije".
Nagrade Ljudima godine biće dodeljene u četvrtak na svečanosti u hotelu „Metropol“.
Nominovani laureati za Ljude godine 2012: Aleksandar Vučić (u kategoriji Čovek godine) Majkl Devenport (u kategoriji Prijatelj Srbije) Vensan Dežer (u kategoriji Istrajnost) Štefan File (u kategoriji Bez granica) Vlada Melentijević (u kategoriji Čovek od stila) Miloš Šobajić (u kategoriji Art Icon) Veran Matić (u kategoriji Društvena odgovornost) Kiril Kravčenko (u kategoriji Strateg godine) Jovan Memedović (u kategoriji Čuvar tradicije) Doktor Milan Colić (u kategoriji Doktor) Janko Tipsarević (u kategoriji Sportsman) Kiki Lesendrić (u kategoriji Music star) Novosti
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

|
Tumbaković napustio Partizan i otišao u Kinu! Kineski mediji objavili da je novi prvoligaš Vuhan Zal postigao dogovor sa sportskim direktorom crno-belih. Odluka da ode potvrdila da su priče o familijarnim odnosima u Humskoj samo maska  KINEZI su ipak uspeli da odvedu Ljubišu Tumbakovića iz Humske!
Mediji u najmnogoljudnijoj zemlji sveta objavili su da sportski direktor Partizana više ne obavlja tu funkciju, pošto je u ponedeljak parafirao ugovor s novim kineskim prvoligašem Vuhan Zalom!Takođe, navodi se da će Tumbaković na klupu ovog kluba, po slovu ugovora, sedeti do kraja sezone, a u slučaju opstanka u eliti saradnja bi trebalo da bude produžena na još dve godine.Tako je treći pokušaj Kineza da Tumbakovića odvoje od direktorske fotelje u Partizanu bio uspešniji od onih kada su Šandong i Peking pokušavali da ga privole da se vrati trenerskim obavezama. Sve se odigralo munjevito, gotovo filmskom brzinom, pošto je u nedelju, posle petog poraza Vuhan Zala na šest prvenstvenih mečeva, dosadašnji trener Ksiong Ženg podneo ostavku.
Vest koju je tamošnjim medijima potvrdio predsednik kluba Jan Ži stigla je za sve u Partizanu i srpskom fudbalu kao grom iz vedra neba, ali i kao potvrda da su priče o familijarnim odnosima u redovima petostrukog uzastopnog šampiona samo maska za javnost.
Sukob između Tumbakovića i čelnika kluba na sednici Sekretarijata predstavljao je kap koja je prelila čašu i naterao trofejnog stručnjaka da sreću potraži daleko od Humske 1. U prilog tome da je kod Tumbakovića definitivno "puklo" posle pomenute svađe, svedoče i reči sada već bivšeg sportskog direktora prilikom prethodnih poziva iz Kine.- Postoje stvari važnije od novca. Drugačiji sam od onih koji trče za parama. Ako bih prihvatio ponudu bilo bi to protiv moje etike - nekorektno i neprofesionalno, jer sam ovde dao reč. Nema tih para da je pogazim - bio je kategoričan Tumbaković prošlog leta, kada se za njegove usluge interesovao Šandong i jasno je da bi i sada razmišljao na isti način da nije došlo do "kratkog spoja".
Tumbaković se tako vraća u zemlju u kojoj se dva puta okitio titulom šampiona. On je od 2004. do 2009. predvodio Šandong i do tada prosečnog prvoligaša doveo do trona dve godine zaredom - 2007. i 2008. Sada ga očekuje potpuno drugačiji zadatak, pošto se novi prvoligaš Vuhan Zal posle šest kola nalazi na pretposlednjem mestu sa samo jednim osvojenim bodom.
Iskusni stručnjak bi trebalo da se u petak pojavi na prvom treningu ekipe, dva dana kasnije će posmatrati Vuhan Zal na gostovanju Tijandžin Tedi, a debi na klupi je zakazan za osmo kolo i meč na domaćem terenu protiv Šangaj Šenhue. MLADI I BOGATI KLUB na čijoj će klupi od petka sedeti Ljubiša Tumbaković nastao je pre četiri godine posle gašenja Vuhan Guangua. Krenuli su od trećeg ranga takmičenja, a prošle sezone su uspeli da obezbede promociju u elitni rang kineskog fudbala. Prema informacijama iz Kine klub "leži na parama", a pre mesec dana su dobro odrešili kesu ne bi li ih na treninzima posetio Dejvid Bekam. On je tom prilikom u odelu izvodio slobodne udarce. U UTORAK O KINI TOKOM ponedeljka nije bilo moguće doći do reakcije Ljubiše Tumbakovića o pisanju Kineza da je njegov angažman u Vuhan Zal završena stvar. Sportski direktor će se u utorak obratiti javnosti na konferenciji za medije i pojasniti novonastalu situaciju. Novosti
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

|
Prijateljska kafica predstavnika Zvezde i Partizana u Laktašima Slika koja govori da su sukobi ljutih beogradskih rivala često predimenzionirani, ali i jasna poruka da klima u srpskoj klupskoj košarci može da bude mnogo zdravija  OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA: LAKTAŠI
MOŽDA je na domaćem terenu teško organizovati susret predstavnika Partizana i Crvene zvezde, ali na neutralnom je situacija znatno drugačijaEkipa "Novosti" zabeležila je druženje "večitih" dan uoči njihove velike finalne bitke za jadranski trofej, uz "posredovanje" visokog predstavnika regionalne košarke Romana Lisca, generalnog menadžera ABA lige.
Posle zajedničke konferencije za medije u dvorani u Laktašima, u bašti restorana viđeni su trener crno-belih Duško Vujošević i funkcioneri crveno-belih, direktor Davor Ristović i menadžer kluba u restrukturiranju Mirko Pavlović.
Slika koja govori da su sukobi ljutih beogradskih rivala često predimenzionirani, ali i jasna poruka da klima u srpskoj klupskoj košarci može da bude mnogo zdravija, ili bar manje zagađena konstantnim trvenjem velikana.
Jedna kafica može da bude efikasno sredstvo protiv svih vrsta glavobolje, uključujući i košarkašku.
PORUKA NAVIJAČIMA TRENERI Partizana i Crvene zvezde poslali su poruku svojim navijačima uoči derbija na neutralnom terenu. Još su u svežem sećanju incidenti na dvodnevnom finalu Kupa Koraća u Kragujevcu. - Očekujemo podršku navijača, kao i naš protivnik, ali i da sve protekne bez incidenata - kaže Duško Vujošević. - Pozivam naše pristalice da daju sve od sebe, u granicama sportskog navijanja.
Strateg crveno-belih dodaje da su dva evroligaša iz Srbije velika stvar za našu košarku.
- To je dovoljan razlog da u finalu gledamo pravi košarkaški ambijent - kaže Radonjić. Novosti
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 21 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|