Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Moli...na koje jelo bismo ti i ja izašle nekamo van?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pa na meso sreco  bez kostiju svakako heheh. Pa ovako: predjelo neka bude Mozzarella i rajčica sa Bruschetta-ima glavno jelo :portuglaska tava u kojoj ima i mesa i lignji koje su na kraju skupa zzalivene s vinom..opla  i ta desert .... Mousse au Chocolat nadam se da si zadovoljna 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Čovječe...ovo je klopa mojih snova! Sad sam gladna još više... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Ja volim da slušam- tome su me učili, jbg  pa isčitah par poslednjih stranica. Molena, kada bismo se poznavali siguran sam da bismo se dobro družili. Isto važi i za veći broj prisutnih članova a prvenstveno mislim na one koji su tu od početka. Kad-kad sam stroži sudija nego što je potrebno ali to je siguran način da se opstane, verujte mi ljudi; dril ili iskustvo- bem li ga...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nista lose nisam napisala Ophi, ali neka si reagirao Ja se ne ustrucavam reci sto mislim o nekome... Imam jedno pitanje za tebe....jesi li ti bio zasluzan za moj rang? Iskren i brz odgvor ocekujem bez objasnjenja dodatnih...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Sad mi još samo recite da je Ophi Arsen!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ophi je Arsen. Eto rekao sam.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46194
|
A čovjek uopšte nema forumaški nick. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Senka...vidiš kako nas je taj Arsen zaintrigirao...što nam se malo pobliže ne predstavi... Koliko ima godina?
|
|
|
|
|
|