Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
toliko sam dobrog vidjela u ovoj nesreci koja je zadesila nasa podrucja, da mi je srce puno!!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hocu mogu li sutra ujutro...danas ne mogu znaaaassss
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
velikom energijom i pozitivnošću će se sve prebroditi
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
rekao sam da vreme u zadnjih tri nedelje da nije u redu, da je nekoko previše tamno u odnosu na posle podne, tačnije oko 15.h se probija sunce i bude sunčano
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Hrvatska pomaze u Srbiji woooow WOOOOOOW ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Megi, ne pomaže Hrvatska Srbiju, niti Srbija Hrvatsku, pomažu ljudi. Što pre shvatimo da smo samo ljudi, lakše ćemo shvatati jedni druge. Čim narod krene da zamišlja koje smo nacije, vere odmah se svađamo, prepucavamo... Prvo smo ljudi, pa tek onda Srbi, Hrvati...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Oni koju su u ovakvim situacijama u stanju vidjeti bilo gdje nacionalizam , imaju problem zesci...Pokusali su neki sa komentarima ovih dana ispod nekih clanaka i ostalog, ali vidim dobro ih je ''raja'' uglavnom odj**la. U potpunosti se slazem s tobom Zex...i nadam se da ce i narod to napokon shvatiti.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Evo na primer Molena... Ona je super biće, pravi prijatelj, lepotica, duhovita, pažljiva, energična, pa tek onda Hrvatica... Svako treba ljude da gleda prvo kroz osobine, pa tek onda na nacionalonst (čisto geografski)
|
|
|
|
|
|