Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
MAD BOOKSELLER je napisao: LaYa je napisao: mora da jede,znas ti Kojo,kakva je to rabota za njega
Jel smem nesto da vam kazem a da se ne uvredite? Ja ću da reknem pa kakoj bidne Ne budite bukva! Знаш, како је ћери. Хммм... Дека мало лапнуо, па н'уме да то срочи краће. Ал волим ја такве девојчице као ти што си. Помало дрчне. И тешко ме је наједити. Просто, дуго живим, свашта сам доживео, па умем да разумем... Љуби тебе твој дека, као што љуби и своје синовице и унуче од брата. Ономад сам их све ижљубио и изгрлио на слави. Немој ни ти да се једиш на мене. Просто такав сам, какав сам. Jes vala sve ste u pravu Generacijski jaz,šta ćeš...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
vuja kojic je napisao: Trile je napisao: VujoKojo, ja to zbog tebe, da shvatis sta si izgubio ništa ja ne nisam izgubio trišo.... ne raduj se prerano nemo se bre zatelebetam u teb pa sta ces ondak m? do sad si junacki izdrzao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ti bre Ljaki sa svima u tom svom jazu, generacijskom
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
MAD BOOKSELLER je napisao: LaYa je napisao: mora da jede,znas ti Kojo,kakva je to rabota za njega
Jel smem nesto da vam kazem a da se ne uvredite? Ja ću da reknem pa kakoj bidne Ne budite bukva! Знаш, како је ћери. Хммм... Дека мало лапнуо, па н'уме да то срочи краће. Ал волим ја такве девојчице као ти што си. Помало дрчне. И тешко ме је наједити. Просто, дуго живим, свашта сам доживео, па умем да разумем... Љуби тебе твој дека, као што љуби и своје синовице и унуче од брата. Ономад сам их све ижљубио и изгрлио на слави. Немој ни ти да се једиш на мене. Просто такав сам, какав сам. Којадине: у питању је прво веће место на аутопуту према југу - Велика Плана. Кад те већ интересује. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) dobro zemljače ne ljuti se mojoj radoznalosti....pozdrav iz Jagodine!
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
pazi Vuchkice diplomatkinje.. sad mi znamo kome si to rekla
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
šta'š...svi stariji od mene dvajes i kusura
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
nemam brci, ali ako treba da ih pustim, volis da grebucka, znaci
sad turi muziku
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Вучица je napisao: М добар ко лебаЦ ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Поздрав од ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) за моје чедо Вучицу!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
manje više layo
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|