Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ko je pozeljan a ko nije?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja nisam... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
tu tajnu krijemo duboko u sebi
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Picard je napisao: a i ti neka probirljiva ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif) Nije ti jaka konkurencija,imas srece 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Andjeo sa greskom je napisao: Picard je napisao: a i ti neka probirljiva ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif) Nije ti jaka konkurencija,imas srece  blago meni ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
GiGi je napisao: Wow koji savjet... Ja sam ipak za brak...ili nisam? ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) Ti znaš zašta si najbolje i da li ti je vreme da se ostvariš zašta si i stvorena 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Znam da za brak još nisam...imam vremena još koju godinicu... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Nije ovo kafana dajte pitanja...
Gigi ajmo malo letnja pitanjca
1.Da li nosis japanke,i ako nosis da li volis detalje na istim? 2.Sa kojom javnom licnoscu bi se menjala na mesec dana? 3.Kako se sminkas leti,ako se sminkas? 4.Sta ne volis videti na momku? 5.Da li te nerviraju cure koje se ljute za sitnicu?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
ASG-ina pitanja: 1.Da li nosis japanke,i ako nosis da li volis detalje na istim? 2.Sa kojom javnom licnoscu bi se menjala na mesec dana? 3.Kakl se sminkas leti,ako se sminkas? 4.Sta ne volis videti na momku? 5.Da li te nerviraju cure koje se ljute za sitnicu? Odgovori... 1. Nosim japanke...gotovo se cijelo ljeto ne skidam iz njih...volim detalje...školjkice ili nešto tome slično... 2. S Ninom Dobrev...da mogu biti u s Ianom Somerhalderom...  3. Šminkam se za izlaske...ovako preko dana ne...a stavljam neke neutralne boje, ne suviše upadljive... 4. Rozu majicu! 5. Da, ne mogu ja dugo s takvima izdržat... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
1.Imas lep avatar,da li nosis sesire i privatno? 2.Sta su ti prioriteti u zivotu? 3.Da li mislis da covek treba biti ostvaren u svim sferama u zivotu da bi istinski bio srecan? 4.Da li verujes da ljubav na daljinu opstaje? 5.Gde vidis sebe 2020-te?
|
|
|
|
|
|