Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ma da ona je isto nena, pa to se vidi tj nema aviona iz kojeg se ne vidi
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nemoj da zatrpavas pitanja
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
MeGi je napisao: Eto iz aviona se vidi da je Sonatica nova forumasica,uopste ne osjecam da je klon:))
Pitanja za Sonaticu:
1. Da li se secas kada se prvi put se registrovala na neki forum? 2. Koliko ti vremenski trebalo da napises "Pricu o vilenjaku" 3. Verujes li u horoskop i sta si u horoskopu? 4. Koji forumas ti je prvi poslao pp?? 5. Da li si imala cast da caskas sa Pittom u kafani i kako ti se dopalo? axaxxa 6. Da mozes sada da dobijes,koju carobnu moc bi izabrala??? 7. Ko na forumu ima kreativan nick a ko ima najgluplji? 8. Kako ti se svidja ovde na forumu? 9. Poruci mi nesto za kraj....
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
aj necu dosado jedna trta je tebe Senke, hehehe
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Mozes pisat ovdje samo ako ces odgovarat na pitanja Trta je tebe Senke , mislis da ce te zauvjek voleti ,e sipak hihihiih pazi se i ti bana
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
aj bas da vidimo
-danas je bas lepo vreme -ne skripi mi vise krevet, ne znam sta je u pitanju
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Prebacice te na chat a tamo ce te docekai Pitt ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) osetio je on da si treba
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ma kakva prepirka i svadja radi Anje...sta vam je. De vi jos jednom procitajte sta je Laki napisala..ona 'prepirka' ili ti ga, suprotno misljenje, je nastalo radi prebacivanja postova i gasenja zaebancije i smijeha a nikako radi Anje. Ti Megi imas svoje misljenje i iznjela si ga, i imas pravo na njega i to nikako nije bio razlog prepirke.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ne znam sto je potrebno to prebacivanje postova jer niko ne dolazi u kontrolu da vidi je l sve cakum pakum:)) ali da krenula je sala sa gardjevinskim materijalom i fino se nastavila... ali sta fali i da se ubaci ANJA JE NENA1 Moze i Anja da se ubaci i nastavi salu, a ne da joj to tolko zasmetalo,a ne zna da je Nena 1 bila divan forumas, veoma duhovit i mastovit, najbolji pisac bajki EZOOOP breee ,ne ,ne ko je napisao Malog Princa,cek izguglam...da da Egziperi.... aahhah Aj necu vise , Anja izvini jos jednom....evo mi Senka poslala pp.kaze da je Trile Nena1 ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
znate vi sta ja sam posle dubokok umanja i dumanja dosao do zakljucka da je Senka zapravo eXTRA Nena X
|
|
|
|
|
|