Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Žex je napisao: Molena je napisao: Nisam ni poslusala, ali vidim svakakve komentare na pobjedu bradate pjevacice na Eurosongu. Gdje ode ovaj svijet u pm! Ne razumem i čemu komentari... Svako ima pravo da bude šta 'oće.... Ako je njemu/njoj gušt da nosi bradu i da se oblači kao žensko, zašto bi to meni smetalo... Boli me uvce da li je neko trandžis, svako nek' radi šta mu je volja. Da skratim.... Zašto bih ja bio frustriran zbog nečijeg izgleda ? ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Žex je napisao: Molena je napisao: Nisam ni poslusala, ali vidim svakakve komentare na pobjedu bradate pjevacice na Eurosongu. Gdje ode ovaj svijet u pm! Ne razumem i čemu komentari... Svako ima pravo da bude šta 'oće.... Ako je njemu/njoj gušt da nosi bradu i da se oblači kao žensko, zašto bi to meni smetalo... Boli me uvce da li je neko trandžis, svako nek' radi šta mu je volja. Da skratim.... Zašto bih ja bio frustriran zbog nečijeg izgleda ? E pa ja i jesam komentirala radi tih svakojakih komentara. Toliko me to sve dotice da nisam ni poslusala ni pogledala. Slazem se ZEX s tobom. A taman posla da budem frustrirana. Znas sta je interesantno meni...Austrija je zemlja koja nema dobru muziku, nikada je nisu imali, i ja ne znam ni za jedan bend ili grupu ili solo pjevaca iz Austrije, osim klasike po kojoj su poznati. Nemaju ni filmova i nisu ni u tome nesto posebno, a ni sport im nije jaca strana....I komentirala sam to s nekim prijateljima prije par godina..kao Austrija nema to nista nabrojano, ali opet su ''jaki'', imaju nesto drugo, dosta liberalna zemllja, svega izmjesanog, vecinom su svi ateisti osim ovih koji su dosli sa prostora bivse Yu....i vidi djavla, pobjedise na Eurosongu i izazvase kontraverzije posebno u tim nekim vjerski orjentiranim zemljama, konzervativnim zemljama. Ali kao sto je i prije dva dana Papa izjavio..ne trebamo se zamarati gay brakovima, transvestitima, i cak se zalaze da se krste djeca roditelja 'vjernika' koji nisu vjencani u crkvi....samo jos jedan dokaz i jos jedanu nizu pojava skupa sa ovom pjevacicom koja nam pokazuje koliko se svijet zaista mijenja.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Vidim da su uglavnom pozitivni komentari na Conchitinu pjesmu...dosta ljudi kaže da je doista pobjedila najbolja pjesma! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Tebi je drago radi onog Jurgena sa tockicama na u 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Nego što...Jurgen s točkicama na u još je duboko u mom srcu...svaki uspjeh njegove zemlje, raduje me ko moj vlastiti! Na korak sam do toga da udam sestru za jednog forumaša...na korak!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Nisam trebao ovo čitati, samo se džaba iznerviram na svaki pomen šarmantnog Austrijanca. ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
cuj sarmantni austrijanac hahaha.....ne moze ni da pljune do Zvornika, ne sekiraj se bezveze 
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Problem kao problem i nije neki problem.Problem nastaje kad počnete da razmišljate o problemu! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ovo me podsjeća na srednju školu...satovi logike! 
|
|
|
|
|
|