Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Odakle ti to Ophi.... Sve je okej 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Odlično... Baš dobra matematika...
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Žex je napisao: Odakle ti to Ophi.... Sve je okej  Malo utovara rođo; bio si ulogovan a nisi odgovorio na fasadu- naravno da je sve ok. Lep pozdrav za tebe brate.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nisam ni poslusala, ali vidim svakakve komentare na pobjedu bradate pjevacice na Eurosongu. Gdje ode ovaj svijet u pm!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
ajde kuronjići ulog na forum
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Anja, MSNbot Media i 1 gost ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Molena je napisao: Nisam ni poslusala, ali vidim svakakve komentare na pobjedu bradate pjevacice na Eurosongu. Gdje ode ovaj svijet u pm! Ne razumem i čemu komentari... Svako ima pravo da bude šta 'oće.... Ako je njemu/njoj gušt da nosi bradu i da se oblači kao žensko, zašto bi to meni smetalo... Boli me uvce da li je neko trandžis, svako nek' radi šta mu je volja. Da skratim.... Zašto bih ja bio frustriran zbog nečijeg izgleda ?
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Gladna sam,pocecu da se kotrljam od debljine
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ja mislim da Anja namerno potencira kako je debela, a to u reali nije slučaj. Znam, rekla mi je jedna prodavačica sa Kalenić pijace... 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Toliko sam sretna da je to nevjerojatno! ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|