Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Jesi li zvonila po kucama i bezala ili bacala petarde u podrume zgrada? Jesi li nekad prevarila? Koliko samara si do sad opalila? Sex sa bivsim? Jesi li svadjalica? Isterujes li pravdu? Radis sta volis ili da prezivis?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Pored svakog muskog forumasa psotavi domacu zivotinju koja mu odgovara
Pitt - Boss - Picard - Trile - Ophi #$%67 kako vec-
Pored svake forumasice postavi divlju zivotinju
Megi Iskra Gigi Molena Senka Vucica
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
LaYa je napisao: muahahaha kam tu papa Nicol ![[images/smilies/evilsmile.gif] [images/smilies/evilsmile.gif]](./images/smilies/images/smilies/evilsmile.gif)  ... e meni se nedostajala
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Molena je napisao: LaYa je napisao: muahahaha kam tu papa Nicol ![[images/smilies/evilsmile.gif] [images/smilies/evilsmile.gif]](./images/smilies/images/smilies/evilsmile.gif)  ... e meni se nedostajala I ti meni ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
...satje da naebes Nikolice...  ...gde najvise volis da se ljubavises sa dragim a da nie krevet... ...u kom grmu sedi zec, aha... ...verues li u izvanzemljake... ...jesi li imala bliski susret s malim zelenim... ...koliko gatjica imas... ...koa riba na estradi ima najbolju goozu po tvom misljenju... ...toliko za sada, nemam inspiracie trenutno jer mi draga nije dala sinotj... 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Nicole
|
|

Pridružio se: 13 Maj 2014, 19:25 Postovi: 216
|
LaYa je napisao: Jesi li zvonila po kucama i bezala ili bacala petarde u podrume zgrada? Jesi li nekad prevarila? Koliko samara si do sad opalila? Sex sa bivsim? Jesi li svadjalica? Isterujes li pravdu? Radis sta volis ili da prezivis? 1. Jesam, ovo prvo.  2. Nisam. 3. Ne baš previše. To nije moj stil.  4. Obavila.  5. Ne, ali uvijek jasno i glasno kažem svoje mišljenje što je drugima nekad povod za svađu. 6. Istjerujem! 7. Ono što volim.
|
|
|
|
|
Nicole
|
|

|
Ovo će ići na blef...  LaYa je napisao: Pored svakog muskog forumasa postavi domacu zivotinju koja mu odgovara Pitt - pijetao Boss - pile Picard - hrčak Trile - pas Ophi #$%67 kako vec - mačak LaYa je napisao: Pored svake forumasice postavi divlju zivotinju Megi - žirafa Iskra - lavica Gigi - zebra Molena - pantera Senka - lisica Vucica - vučica Vjerojatno bi imalo više smisla da ih bolje znam (osim svoje zebre) 
|
|
|
|
|
Nicole
|
|

|
Boss je napisao: ...satje da naebes Nikolice...  ...gde najvise volis da se ljubavises sa dragim a da nie krevet... ...u kom grmu sedi zec, aha... ...verues li u izvanzemljake... ...jesi li imala bliski susret s malim zelenim... ...koliko gatjica imas... ...koa riba na estradi ima najbolju goozu po tvom misljenju... ...toliko za sada, nemam inspiracie trenutno jer mi draga nije dala sinotj...  1. Na terminalu na jednoj stijeni. 2. U onom na kraju šume.  3. Vjerujem! 4. Još uvijek ne.  5. Čekaj da odem do ormara i prebrojim.  6. Na domaćoj Lidija Bačić, na stranoj Jennifer Lopez. Ljudi, s obzirom na to da ubuduće neću moći dolaziti tako često, prepuštam stolicu idućem/idućoj. 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nicole....hvala i uzivaj u ljetu. Nikome ko vama prosvjetarima moze Anja na stolicu..moj prijedlog
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Pile i zebra... ide li to Moli, a ? ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|