Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
goste idi spavaj, skini mi se sa patke
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
April neka odluci koji ce mesec biti
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
imam tetovazu 
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Znaci danas sam se puno smijala, jakooooo puno. Prvi put u zivotu sam to vidjela. Ulazimo u jednu kompaniju, i kaze sekretarica ok, sjedite i sacekajte par minuta, sad ce direktor da vas primi. I sjednemo mi i ja pogledam iznad njene glave hahahahahah...Znaci klima, ali samo pola klime  Ljudi su napravili rupu u zidu koji dijeli dva ureda, i jednu klimu dijele dvije kancelarije....tako da je pola klime u jednoj kancelariji a drugo pola u drugoj hahahah Ne mogu ni da vam objasnim koliko je to smijesno i koliko mi je to uljepasalo dan....I onda kad smo zavrsili sjedamo u auto i sofer vozi, ja blejim kroz prozor jos uvijek sa osmijehom na licu, i ugledam lika, u sorcu.... samo u sorcu, okupan u znoju, sa cvikama i kacketom i usijanim misicima kako kopa neki kanal....Jos jedan osmijeh na lice i kroz glavu mi prodje misao...e pa zivot je fakat lijep! Ali klima 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ovo je još jače 
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Molena,i dalje mi nije jasno kako su podelili unutrasnju jedinicu?Pokusavam da skontam,ali slabo.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Anja je napisao: Molena,i dalje mi nije jasno kako su podelili unutrasnju jedinicu?Pokusavam da skontam,ali slabo. E da... I mene to kopka... Kako su to izveli ne ide mi u glavu
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Žex je napisao: Anja je napisao: Molena,i dalje mi nije jasno kako su podelili unutrasnju jedinicu?Pokusavam da skontam,ali slabo. E da... I mene to kopka... Kako su to izveli ne ide mi u glavu Mozda nam Molena prezentuje na africki nacin ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|