Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
tačno u ponoć mi nestaje kure
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ne moram da kazem, no se hvalim... od 105 kulinarskih blogova u regionu koliko indexira sva jela . hr ja sam 4. ![[okrenuti.gif] [okrenuti.gif]](./images/smilies/okrenuti.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ti si zmaj i moja mama se 'navukla' na tebe ja joj preporucila hehe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
i picardova koliko znam  hvala hvala ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Tooo LaYa , ides prem NO1 mestu:)) Ako treba tu smo i mi, ima ceo dan da spremamo i slikamo:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Kad smo već kod toga...i moja majka crpi neke recepte s Layinog bloga... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
i da glasate i klikcete i slucajno na sajt idete...to je zarada Laki ce da se obogati majke mi i onda ce da nas zaboravi sviju 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Da glasamo? Zar je Laya prijavljena na neko natjecanje?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Zamoljava se April da prestane da glumata Decembar il Jannuar, il Februar... il tupavu baba Martu ![[zaboravih.gif] [zaboravih.gif]](./images/smilies/zaboravih.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
GiGi je napisao: Da glasamo? Zar je Laya prijavljena na neko natjecanje? Nisam  To je samo zadni rezultat od indexiranih blogova... A volela bih da jesam, ide ovde upravo moja kuhinja moja pravila i gledam sta prave, svi su amateri i znam da bih se super snašla, ali ja kao po običaju kasno vidim najavu.
|
|
|
|
|
|