Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Nicole je napisao: O čemu se ovdje radi?  Mi ovde nekoga postavimo na stolicu (kažu da je vruća ali nije, ja probao više puta) i onda mu/joj postavljamo pitanja dok nam ne dosadi. Kad nam dosadi, onda ta/j ''ustaje'' sa stolice i postavlja nekog drugog. Pošto mi već znamo dosta toga jedni o drugima a ovde ima novih forumaš-a/ica. tema je ponovo aktivna. Pa da počnemo...  1. Jesi li zadovoljna platom ? 2. Kao klinka si maštala da jednog dana postaneš... ? 3. Opiši nam svoju seku, onako opširnije ? 4. Koje mesto/ostrvo bi mi preporučila u lijepoj vašoj ? 5. Kada se udaješ i hoću li biti pozvan ?  6. Zašto je seka morala toliko dugo da te ubeđuje da nam se pridružiš ? 7. Šta je za tebe ljubav ? 8. Najbolje mesto za izlazak u Rijeci ? 9. Opiši sebe u 3 reči ? 10. TV ili laptop ? Eto, dovoljno za sada... pridružiće se i ostali sigurno... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ima l' koji od pedera iz SBB-a ovde to je neka firma za distibuciju tv signala, tzv kablovske televizije i internet provajder uz to, i ko zna sta jos.. uglavom na rukovodecim mestima su sami pederi ili, ima li neko iz RRA, to i ne znam sta je, ali znam da se ta slova odnose na pedere, uglavnom nastane ljude
ajde javite se ili neka im prenesu ovi iz raznih firmi sto shpijaju ovuda
da vidimo sta cemo sa tim ukidanjem svih kanala i po cijoj odluci
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
trile ko ti je ukrao nalog lepo nam priznaj jer mi ionako sve znamo
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
jesi ti mozda jedan od pedera iz SBB ili RRA ako nisi, begaj
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
sad sam sigurna da je taj komentar ispod vesti napisao Trile isto je spominjan SBB
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
andiamo da begamo  trile nije samo sbb nego i svi drugi distributivni kablovski operateri. to je tako kad je dan zalosti.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Sbb ili RRa tu treba svi da upru pogled i obrate paznju tu lezi zlo seme
hahahah, joj kako serem, pardon, kenjam
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Spomeni HARP
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
casual je napisao: andiamo da begamo  trile nije samo sbb nego i svi drugi distributivni kablovski operateri. to je tako kad je dan zalosti. ma nemoj, ajde razmisli, ili pitaj nekoga ovo nikada nije bilo, (ponavljam se) i jos jednom -Nikada
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
moram da priznam ne znam sta je to , taj Harp znam da su neke antene, ali o ostalom nemam pojma
ali ako je to u vezi SBB ili RRA onda idem da proucim tematiku ovi su mi sad na meti. i svi ostali, ti distributeri
a cek malo, ako su svi, onda nije njihova odluka, nego oni jos gore i jos gori premijer i ministri, iako mislim da oni sad imaju pametnija posla ali ko zna
|
|
|
|
|
|