Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
Nisam ja zadovoljna...a to je najbitnije... Tako da...ova tema ide pod ključ i ide u arhivu. Da li je 'tele mrtvo',još ćemo da vidimo. I dosta više sa tim pričicama preko vruće stolice i plasiranjem ovakvih nebuloza. Kako vas bre nije stid da tako pišete? Idete po forumima gdje ima dosta manje forumaša,gdje se piše sa više nickova,a još nigdje nisam pročitala da ste tamo ovako nešto napisali. Vaša stvar...ne morate...ali neću vam više dozvoliti da svoju negitivnu energiju ovde isresate. Pozdrav!
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
I ja se pitam da li je Miško zadovoljan... ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Iskrenost nije na ceni...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Andjeo sa greskom je napisao: Iskrenost nije na ceni... Jeste...itekako... Ali to je samo tvoje mišljenje...ali nerealno...što nas nisi uporedila sa ostalim forumima na koje ideš...napravila paralelu i napisala razliku...? Ali...nije to ni bitno... Misli ti šta želiš...ali ti neću dozvoliti da blatiš ovaj forum,ni forumaše a Boga mi,ni mene. Toliko.
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Evo...tema je otključana i ponovo je u funkciji... Nadam se da će vam ovaj put poslužiti u svrhu igrice i zabave...da neće biti naručenih pitanja u svrhu da se pošalju kojekakve poruke tamo nekom...  Potrudite se da se stvarno zabavite i uživate a da pri tom ne povrijedite nekog drugog forumaša.Mislite jedni na druge. Sretno!!!
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
e sad ako ne rasturimo ovaj forum necemo nikada, ovo je prilika
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ajde Trile, privedi nekoga na stolicu da mu malo dupe spržimo... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
pa to i kazem onda se ostali pronadju u tome, joj miline samo da dodju sad