Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Andjeo sa greskom je napisao: Hvala tebi :-* imaš lepe guzove na slici
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ох па Сенкаста... хехехе ај да се и ја запљунем с које питањце....
Реци ми која је то песма која те баш онако `дирка` у душу и срце? Зашто те баш толико `додирје` оно моје шкрабуцкање, мора да има неки разлог?
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Nisu to guzovi mojne,ne razumes se u anatomuju zenskog tela 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Вучица je napisao: ох па Сенкаста... хехехе ај да се и ја запљунем с које питањце....
Реци ми која је то песма која те баш онако `дирка` у душу и срце? Зашто те баш толико `додирје` оно моје шкрабуцкање, мора да има неки разлог? Uh Vukiii...ima više tih pjesmica koje me diraju u dušu i srce...i dotiču sjećanja...ajde evo...Indexi Balada... Tvoje pisanje je tako nježno,tako lagano...vodi kroz neka traganja duše...a sad sam u nekim takvim preispitivanjima...i baš me svaka tvoja priča dotakne... Lijepo i dobro pišeš,što se čudiš 
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Зашто ниси дозволила ону `ноћ клонова`? Да ли си себе нечим почастила у последње време, а да ти то апослутно не треба, већ из ћеифа? Зашто ниси још увек написала секси причу с темом тераса/балкон?
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Вучица je napisao: Зашто ниси дозволила ону `ноћ клонова`? Да ли си себе нечим почастила у последње време, а да ти то апослутно не треба, већ из ћеифа? Зашто ниси још увек написала секси причу с темом тераса/балкон? Nisam jer mislim da bi to bila greška, nekolicini forumaša ne prija to kloniranje,pa ni meni.A plus što sam u poslednje vrijeme imala nekoliko drastičnih grešaka,npr. ono sa paparacom,i nisam htjela da rizikujem sa tim. Ah...ja to često radim...kupujem štošta...i što mi ne treba...eto,danas sam kupila jednu crnu rolku a uopšte mi ne treba... Priču sam započela...i zaboravila na nju... ![[zaboravih.gif] [zaboravih.gif]](./images/smilies/zaboravih.gif) ...završiću... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Да ли носиш штикле тј ципелице с платформом? Кад се шминкаш, јел јака шминка или кобајаги? Када си последњи пут била у дискотеци или на некој лумперајки ничим изазваној?
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Вучица je napisao: Да ли носиш штикле тј ципелице с платформом? Кад се шминкаш, јел јака шминка или кобајаги? Када си последњи пут била у дискотеци или на некој лумперајки ничим изазваној? Nosim...i štiklice...i same i sa platformom...iako one od 12 cm ne više... U toku dana ne koristim jaku šminku...diskretnu...našminkan si a da se baš i ne vidi...za neke večernje prilike koristim jaču šminku al nikada prenapadno... Ljetos...nas tri prijateljice smo napravile tu lumperajku...ne živimo u istom gradu pa nam je to bila prilika da se opustimo i provedemo... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Senka, jel ustupaš mesto starijima ? Ako ustupaš, ajd ustaj da sednem malo ja.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
debilko je napisao: Senka, jel ustupaš mesto starijima ? Ako ustupaš, ajd ustaj da sednem malo ja. Hahaaa...hajde sjedaj... I da te pitam...misliš li malo popraviti stanje na muzici i onim top-listama ovde na forumu...
|
|
|