Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Jupi je.... Ovako:U kog forumasa imas najvise poverenja? Kome ne bi rekla nesto ni za zivu glavu... Da li mislis da postoje ljubomorne forumasice?:D
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Andjeo sa greskom je napisao: Jupi je.... Ovako:U kog forumasa imas najvise poverenja? Kome ne bi rekla nesto ni za zivu glavu... Da li mislis da postoje ljubomorne forumasice?:D U Admina,Iskru I Vučicu Nisam o ovom razmišljala...o onom o čemu ne treba da pričam,ne bih rekla nikom... Ljubomora postoji svagdje pa I na forumu...
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Da li nekim svojim "ljubimcima" dozvoljavas kloniranje?
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Andjeo sa greskom je napisao: Da li nekim svojim "ljubimcima" dozvoljavas kloniranje? Nema kloniranja...i ko je to radio,radio je tako da se ne poklope ip adrese...ili kada mene nije bilo na forumu... Paposlije sami priznaju,klonove banujem,i to je to.
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Da li znas ciji su klonovi Radisav Oluja i Mrazko Mrazic?
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
To je to od mene... 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Koliko znam da Mrazko nije klon...ima jedinstveni ip koji ne pokazuje kloniranje...i nije proxy... A za Radisava sam napisala da piše sa proxy i ne znam ko je on. Po pisanju ne mogu skužiti.A on sam neće da kaže i tvrdi da nije klon.
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Andjeo sa greskom je napisao: To je to od mene...  Hvala Anđelka ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Senka je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Da li nekim svojim "ljubimcima" dozvoljavas kloniranje? Nema kloniranja...i ko je to radio,radio je tako da se ne poklope ip adrese...ili kada mene nije bilo na forumu... Paposlije sami priznaju,klonove banujem,i to je to. TAKO JE ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif) kad sam se jednom klonirao dašla mi na PP sa penom u ustima od besa ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
|