Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Uh bre...kad je on sišao sa stolice...i mene postavio...i ja sišla sa stolice...ali nisam još nikog smjestila tu...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Pozdravljam Boss-a i pitam ga koliko je piva najviše popio za jedno veče ?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Nisam ja tebe postavio, nego Minnie... ti nisi htela da odgovoriš na pitanja... a ne znam o čemu Anđa, stvarno ne znam... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Žex, čekaj Minnie... ili postavi pitanja pa će ona kad dođe... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) A popio sam 7-8 za jedno veče... ne sećam se da sam nekad više... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Aham, znači Minnie je ustoličena... Okej... Hvala na odgovoru... Mahi
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Boss je napisao: Nisam ja tebe postavio, nego Minnie... ti nisi htela da odgovoriš na pitanja... a ne znam o čemu Anđa, stvarno ne znam... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Molenina pitanja si video a moja nisi,a istog dana smo poslale...Dobro ponovicu ali ne verujem da ce biti isto kao prvi put,jer nikad ne bude.... Zanima me da li ti je mozda sad krivo sto si se na neki nacin "podsmevao" necijim emocijama na forumu,a sada si mnogo "gori" od istih po tom pitanju...??? P.S Kopiracu pitanje za slucaj da opet "rikne" forum....
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: Boss je napisao: Nisam ja tebe postavio, nego Minnie... ti nisi htela da odgovoriš na pitanja... a ne znam o čemu Anđa, stvarno ne znam... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Molenina pitanja si video a moja nisi,a istog dana smo poslale...Dobro ponovicu ali ne verujem da ce biti isto kao prvi put,jer nikad ne bude.... Zanima me da li ti je mozda sad krivo sto si se na neki nacin "podsmevao" necijim emocijama na forumu,a sada si mnogo "gori" od istih po tom pitanju...??? P.S Kopiracu pitanje za slucaj da opet "rikne" forum.... To bi značilo da sam pogrešio, ali ne sećam se da sam se podsmevao nekome na forumu... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Ovo je bilo dvosmisleno..Ne podsmevao na samom forumu nego osobi sa foruma... 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ej... ja te ispoštovao i odgovorio ti na pitanje, ali... ti ne možeš da pišeš o mojim emocijama (makar i virtuelnim) jer ih ja ne pokazujem ovde na forumu... A i zašto bih ? Negde drugo možda, a možda i ne... Prema tome, ne znaš ti da li sam ja gori od istih ili nisam... I čijim emocijama sam se podsmevao ? 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Vas dvoje ste stvarno ko brat i sestra... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|