|
Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Boss je napisao: Oooooooo... naručena pitanja... paranoja... Ja stvarno nemam sad inspiracije... ali eto, postavljam na stolicu Minnie (kad dođe)... ti si slobodna... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Hahahaaa... paranoja...ne diraj mi u inteligenciju...nije preporučljivo... ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Pa ko je naručio ? Kome su postavljana ? Sa kojim ciljem ? Koji forumaš/ica je naručio, a ko je postavljao ? Eto konkretnih pitanja... daj konkretne odgovore... ako se nisi predomislila... Ako jesi, onda Minnie kad dođe ide na stolicu... ako želi... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Boss je napisao: Pa ko je naručio ? Kome su postavljana ? Sa kojim ciljem ? Koji forumaš/ica je naručio, a ko je postavljao ? Eto konkretnih pitanja... daj konkretne odgovore... ako se nisi predomislila... Ako jesi, onda Minnie kad dođe ide na stolicu... ako želi... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) Minnie ipak...  Ja moram da budem čuvar foruma a ne rasturač...
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
U redu... Onda kažeš ''ne želim na stolicu'' i kraj priče... A ne, nabaciš malo nešto o nekim naručenim pitanjima, pa kad se traže odgovori onda si čuvar foruma...  To me ovde najviše iritira, neke osobe, ove osobe, one osobe, ovi ljudi, oni ljudi, zli, pokvareni, ovakvi, onakvi... a ništa konkretno... I svi smo super i svi se volimo, zbog radi foruma...  Ma j... mi se, ovde sam zbog ljudi (pojedinih) a ne zbog foruma... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Boss je napisao: U redu... Onda kažeš ''ne želim na stolicu'' i kraj priče... A ne, nabaciš malo nešto o nekim naručenim pitanjima, pa kad se traže odgovori onda si čuvar foruma...  To me ovde najviše iritira, neke osobe, ove osobe, one osobe, ovi ljudi, oni ljudi, zli, pokvareni, ovakvi, onakvi... a ništa konkretno... I svi smo super i svi se volimo, zbog radi foruma...  Ma j... mi se, ovde sam zbog ljudi (pojedinih) a ne zbog foruma... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Ja sam ovde jer je ovo MOJ forum... Megi je sama priznala da je učestvovala u 'namještenoj' vućoj stolici... A vjerujem da ima još takvih... I još nešto...ne padam ja na te fore...ove osobe...one osobe...reci otvoreno..itd...itd... Nisam ni manje ni vise otvorena od drugih...I odlično se mi razumijemo... A još na početku,kad je otvorena ova tema,sam rekla da mene ovde ne postavljaju jer ne želim da učestvujem... Par puta sam napravila iznimku...vise neću...eto... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Имам ја пар питања ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) на која се може а и не мора одговорити, како ти воља 1. Која је разлика између тебе, Астре и Нине а да није фора с бојом мсм с којим ником си опуштенија у комуникацији? 2. Колико те смарају једна иста питања? 3. Да ли ти смета ова превелика "искреност" на форуму? 4. Да ли си добила одговоре на оне мејлове 5. Да ли би могла да обришеш са ове теме све оне свађе и сва та нека наручена питања? (јер, када сам ја Лакију предложила ову тему, циљ је био спрдање а не ово што је сад од исте направљено) 6. Хоћеш ли ми опет за неког новодаџисати 7. Шта теби фали овде да би се баш опустила и "распојасала" у писању? 8. Да ли фаворизујеш неке форумаше (ово је за Астру питање хехех)? 9. Шта мислиш, да ли би се којим случајем наша опклада важила, ако би се ипак десила ноћас до 00:00 и да сам ЈА исту добила ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Вучица je napisao: Имам ја пар питања ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) на која се може а и не мора одговорити, како ти воља 1. Која је разлика између тебе, Астре и Нине а да није фора с бојом мсм с којим ником си опуштенија у комуникацији? 2. Колико те смарају једна иста питања? 3. Да ли ти смета ова превелика "искреност" на форуму? 4. Да ли си добила одговоре на оне мејлове 5. Да ли би могла да обришеш са ове теме све оне свађе и сва та нека наручена питања? (јер, када сам ја Лакију предложила ову тему, циљ је био спрдање а не ово што је сад од исте направљено) 6. Хоћеш ли ми опет за неког новодаџисати 7. Шта теби фали овде да би се баш опустила и "распојасала" у писању? 8. Да ли фаворизујеш неке форумаше (ово је за Астру питање хехех)? 9. Шта мислиш, да ли би се којим случајем наша опклада важила, ако би се ипак десила ноћас до 00:00 и да сам ЈА исту добила ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Naravno da ću ti odgovoriti... 1.Nema razlike...ista osoba...Ninu I ne koristim vise,samo uzmem neke podatke iz tamo sačuvanih foldera...Astra je 'službenija'...I to je sve... 2.Kada bih obraćala pažnju,smarala bi me. 3.Hahaaa...svi smo postali providni sa tom 'iskrenošću'...k'o flis papir...hahaaa 4.Nisam...ni na mejlove...ni na pp,tamo negdje...  5.Ne bih...to bi bio Sizifov posao... 6.Hahaaa...ne vjerujem... ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif) ...a da znam 'arlekina'...ko zna... 7.Hm...malo sam steguta činjenicom da je ovo moj forum...ali...mijenjaću se... 8.Ne...nema potrebe,čak ni onom koga bih...  9.Izvršila bih opkladu...onako kako smo se I dogovorile...mada sam sretna što je ti nisi dobila... Eto...nadam se da si zaovoljna odgovorima... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Heheee...ima da ti te gaČke skinemo...hehee...pa da vidimo ondaK... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Daaaa...ima još do večeras... Ne prepadaj me... ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 46 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|