|
Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Desava se,nista strasno 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
E jbg Molly, taman da ti odgovorim sta je sa forumom i ode sve u tri lepe... 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
a vidim....tuga i zalost..nemam ni komentara cak. nego mozes ti odgovoriti...sjecas se svih pitanja, sigurna sam 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Pa ne znam... ako je samo onih 7-8 kad sam odgovarao pa me izbacilo, secam se... ako je posle bilo jos, nemam pojma... Navijacu za BIH u Brazilu... Covek u odelu i patikama je poslovan covek i gospodin ako obuje cipele... Nemam sta da razmisljam oko zavrsetka faksa, vec 2 god sam u takvoj situaciji i nije nimalo prijatno... razmisljam da odem na trg kao Jelena...  Salim se, u nedelju sam polagao prijemni, krajem oktobra upisacu master u BG... nadam se tamo nekom poslu, i opet ce biti trosak jer nemam drzavljanstvo... Podrzao bih devojku ako mora ili zeli u inostranstvo zbog posla... Bilo bi razmisljanja i natezanja sa roditeljima oko mog odlaska zbog njihove zdravstvene situacije... Sta je jos bilo...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Sta je forumu... u smislu slabe posete i pisanja je l... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Da...znas ti na sta ja mislim hehe
Ne znam da sam te jos nesto pitala...ali evo sad cu.
-Kad si zadnji put skuhao nesto? -Koliko pari patika imas? -Koju sportsku marku preferiras? -Da li bi se ozenio radi drzavljanstva ( ono samo na papiru) ? -U krizi si s parama....imas nekih znacajnih troskova koje moras da izmiris od kojih ovisi tvoaj buducnost...para ni na vidiku...s drustvom si vani..prilazi ti starija zena, iz asutralije...privlacan si i nudi ti mogucnost da provedes s njom noc....dobro ce da ti plati !? -Sex u autu ili u sobi kod djevojke tik pored sobe njenih roditelja? -Da li postoji posao koji bi zelio raditi ali koji nije u tvojoj struci?...neki sljakerski posao....gradjevina, poljoprivreda... -Koja zivotinja opisuje tvoj karakter i zasto?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Molena je napisao: Da...znas ti na sta ja mislim hehe
Ne znam da sam te jos nesto pitala...ali evo sad cu.
-Kad si zadnji put skuhao nesto? -Koliko pari patika imas? -Koju sportsku marku preferiras? -Da li bi se ozenio radi drzavljanstva ( ono samo na papiru) ? -U krizi si s parama....imas nekih znacajnih troskova koje moras da izmiris od kojih ovisi tvoaj buducnost...para ni na vidiku...s drustvom si vani..prilazi ti starija zena, iz asutralije...privlacan si i nudi ti mogucnost da provedes s njom noc....dobro ce da ti plati !? -Sex u autu ili u sobi kod djevojke tik pored sobe njenih roditelja? -Da li postoji posao koji bi zelio raditi ali koji nije u tvojoj struci?...neki sljakerski posao....gradjevina, poljoprivreda... -Koja zivotinja opisuje tvoj karakter i zasto? Uf... juce caj... hehe... pa ima mesec dana sigurno... Imam 2 para patika... i jos 2 za basket ili fuCbal... Nike Verovatno, ako bas moram Nema sanse... Tik pored sobe njenih roditelja... Postoji posao, sportski novinar... vec sam pisao o tome... i to je sljakerski posao, haha Mazga, sve je jasno... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ama mislila sam na tezacki posao...pusti me tih gotivnih poslova...cuj sportski novinar ..u dvorani, u kabini, gledas sve sa visine i pricas....to je vecini san snova....nego d amoras birati neki baustelski posao koji bi radio? Ostaje ono pitanje vezano za forum? Koliko si visok? Auto sa dvoja vrata ili auto sa cetvera vrata? Kada si zadnji put uradio nesti sto je bilo nabijeno velikim adrenalinom ? Opisi 5 muskih forumasa: Mad Naopak Zex Picard Brut Opisi 5 forumasica Komsinica Senka Iskra Gigi Cupka
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Sta je forumu... ja vidim podelu, iskljucivo medju zenama... leva strana, desna strana, i jedna koja je prica za sebe... a nije Senka... Sve super, a malo malo pa neke sitne provokacije i peckanja... eto, to je sve sto cu reci... nekome je mozda dosadilo da cita sve to, neko se mozda i naljutio, neko ovo, neko ono...
Ja sam tu i dalje, ali ne zadugo...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Boss je napisao: Sta je forumu... ja vidim podelu, iskljucivo medju zenama... leva strana, desna strana, i jedna koja je prica za sebe... a nije Senka... Sve super, a malo malo pa neke sitne provokacije i peckanja... eto, to je sve sto cu reci... nekome je mozda dosadilo da cita sve to, neko se mozda i naljutio, neko ovo, neko ono...
Ja sam tu i dalje, ali ne zadugo... aham...slozit cu se s tobom donekle....a svadje i sukobljavanje misljenja ne bi trebalo dovoditi do odlaska s foruma...dapace i na svakom drugom forumu je to normalno....e sad, problem je sto to neko dozivljava kao provokaciju licne prirode.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 78 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|