Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Sedi mače 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ajde...ali na kratko... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Voliš li me ? Ako ne, koliko me voliš ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Čekaj da izračunam postotak... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Ja cu ona zenska  Kako bi izgledao tvoj najromanticniji dan? Sta nikada ne bi oprostila muskarcu? Koliko ti je bitan fizicki izgled? Da li verujes u sudbinu? Omiljeni modni fetis? Omiljena pesma od Enriquea?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pa ovako...  1. Najromantičniji...zima...snijeg...neka drvena koliba u šumi...kamin...on i ja zagrljeni kraj njega...pijemo toplu čokoladu...smijemo se zajedničkim sjećanjima...odlazimo se sanjkati...grudamo se...i onako lagano promrzli grijemo se...ma filmski...  2. Nikad ne bih oprostila izdaju...najteže je izgubiti povjerenje u voljenu osobu... 3. Nije nebitan...ali u usporedbi s karakterom je zanemariv...što će mi super zgodan tip, ako ima težak karakter i ako bih uz njega bila više nesretna, nego nasmijana... 4. Da...vjerujem da postoji nešto što nas na neke čudne načine spaja s nekim drugim... 5. Hmmm...volim crveni ruž za usne... 6. Teško, teško...ali recimo Somebody´s me...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Jesi li svesna kako će Molena sutra da rešeta pitanjima ?  Zašto si bre sela na stolicu ? 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Da li prvo kad ustanes ujutru se pogledas u ogledalo?(to ja radim pa me zanima dal jos neko)  Da li vise volis ziveti u stanu ili kuci? Da li te nervira to sto muskarci toliko pricaju o fudbalu?:roll: Da li si ljubitelj piva?:) Sta te moze izbaciti iz takta?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Boss je napisao: Jesi li svesna kako će Molena sutra da rešeta pitanjima ?  Zašto si bre sela na stolicu ?  Pa ustat ću ja s nje kad odem spavat... 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Boss skloni se ako neces da postavljas pitanja :-D