Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Anđelka...ko će otvoriti onu 'žensku temu'..o šminkanju...modi...te pričice.... Ti ili ja?
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Ti ces je svakako bolje srociti...vise si spavala  A ja cu svakako biti aktivna na istoj..... 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Molena! Ajd na vrucu stolicu.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
1. Gde si bila ovih nekoliko dana? Mojne mi pises po rec, dve... hocu iscrpne odgovore xexexe 2. Da li sam ti nedostajala tih nekoliko dana? 3. Da li te i sta iritira na forumu? 4. Za koje forumase mislis da su foliranti i iz kog razloga? 5. Za koje forumase mislis da su potpuno iskreni?
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
e sad cu ti vratim za ono pre daklem: Izbaci manje bitne...nema ovono ne mogu, moras!!! Cas-Pic Naopaki-Boss Kone-Laza Zex-Trile dosta je, ajcad da te vidim
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Komsinica je napisao: 1. Gde si bila ovih nekoliko dana? Mojne mi pises po rec, dve... hocu iscrpne odgovore xexexe 2. Da li sam ti nedostajala tih nekoliko dana? 3. Da li te i sta iritira na forumu? 4. Za koje forumase mislis da su foliranti i iz kog razloga? 5. Za koje forumase mislis da su potpuno iskreni? 1. Odmarala od foruma..sa strane sve izgleda smjesnije. S 'dragim' ljudima sam u kontaktu i van foruma. Imala sma malo vise obaveza a i malkice sam putovala  2. Naravno da jesi 3. Pa ne bas da me iritira, ali uglavnom neki ljudi se ne mjenjaju, ... shvatis to kad gledas sa strane. 4. Ne mislim da je iko folirant...svi su onakvi kakvi jesu, i spletkarosi i lazovi, i dobrice, i zabavni i sa smislom za humor i bez istog... 5. Znam i tvrdim samo za sebe..a za ostale mogu da nagadjam, pa bih po postovima mogla reci da je Minnie mozda najiskrenija, Gigi takodjer..i jos mozda par njih.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Naopak je napisao: e sad cu ti vratim za ono pre daklem: Izbaci manje bitne...nema ovono ne mogu, moras!!! Cas-Pic Naopaki-Boss Kone-Laza Zex-Trile dosta je, ajcad da te vidim heheheh Cas Pic kod njih dvojice ne mogu da krizam jer su to dvije razlicite ljubavi tj dva razlicita odnosa... Izmedju Bossa i tebe...krizat cu tebe jer sam do sada s tobom teze nailazila na razumjevanje...iako vas ne mogu okarakterizirai kao osobe nikako Kone i Laza...gdje to da krizam..nema sanse....Kone je moja prva forumska zenska ljubav..a s Laki ...s njom je sve lako od prvog dana i lako se kapiramo. Zex i Trile....ostavit cu Zexa...
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
hvala ocekivao sam tako. ali nisi ispostovala pitanje, no nema veze.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
1. Nabroj mi sedam forumskih parova i navedi odakle ti ideja da su parovi. 2. Koliko je istinita tvoja prica sa Casom? 3. Da li bi bilo kada, pod bilo kojim uslovima, iznosila "prljavi ves" u etar? 4. Da li bi nekoga upozorila ukoliko bi znala da tu osobu neka druga osoba folira i laze? 5. Koliko si iskrena?
|
|
|