Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
MeGi je napisao: SHE je napisao: ovaj forum je fuj i bljak stisni , ne moras odmah da kenj... ma šali se teta đana ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
SHE je napisao: MeGi je napisao: SHE je napisao: ovaj forum je fuj i bljak stisni , ne moras odmah da kenj... ti odjebi i onako imam proliv na tebe Pijes kirkulinu? Jedi dvopek.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
SHE je napisao: MeGi je napisao: SHE je napisao: ovaj forum je fuj i bljak stisni , ne moras odmah da kenj... ti odjebi i onako imam proliv na tebe ali ona te voli, uvek te spominje kad nisi tu, da
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
aj bre mir, kakvo je to ponasanje
za kaznu tri kruga oko bloka i 25 trbusnjaka
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Moze 1 trbusnjak, cisto da se vidi trud? A kako da trci onaj ko ima proliv, jedino do wc-a do sobe od wc-a do sobe od sobe do wc-a predje se tu dosta km , je l SHE? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
megi je najbolja riba na forumu svi sa neta padaju na njen sarm ona je sve naj,naj u superlativu
de shvati da smaras kamenu pisati i tebi jedno te isto
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
uveče jedite samo laganu hranu nikako pljeske i to ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Kazi mi nesto sto ne znam Nemoj me kupovati sa tim nebulozama, ne padam na to a to sto si ti umislila da ja zelimd a is e to pise i da budem glavna riba foruma e to je tvoja stvar a sada ne budi som, da te ne bi ajkula progutala
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
iskra ti pasi travu i onako ti se slaze uz dnevni meni
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
ma videla bi ti kad bi iskočio iz žbuna odmah bi bik pobegao ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|