Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Julija, ajd sedni ti da te ja ispitam evo i kafu cu da ti skuvam ![[trepko.gif] [trepko.gif]](./images/smilies/trepko.gif)
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Vujo ajde na stolicu... ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
neka,nešto mi slova bleda večeras
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
E Vujo, ništa od tebe...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Komsinica je napisao: Julija, ajd sedni ti da te ja ispitam evo i kafu cu da ti skuvam ![[trepko.gif] [trepko.gif]](./images/smilies/trepko.gif) aj..evo za tebe moze... ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
O kakva cast. Pocastvovana sam maksimalno. S tim u vezi, ispostuj me. 1. Koliko cesto koristis: MRS BRE? 2. Zasto je tebe Oleg cekao da bi odgovarao na pitanja, ovde? 3. Gde se motas, pa ne dolazis, a onda propustis fabulu radnje, pa nista ne kapiras? 4. Da li ti mene: I love you? 5. Da li znas da sam krokodilske suze ronila zbog tebe do pre minut? 6. Zasto mi to radis? 7. Da li imas simpatiju? 8. Kako se zove? 9. Da li imas voljenu osobu? 10. Kako se zove? 11. Da li ces da mi se upises u spomenar?
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Komsinica je napisao: O kakva cast. Pocastvovana sam maksimalno. S tim u vezi, ispostuj me. 1. Koliko cesto koristis: MRS BRE? jako retko..ne secam se kada sam to rekla, do pre neki dan na Forumu.Ja stvarno ne psujem..osim u sali a i to retko..Kada ospujem znaci da je i vise nego zasluzeno2. Zasto je tebe Oleg cekao da bi odgovarao na pitanja, ovde? pa verovatno zato sto je imao nesto da me pita..a mozda mu se i dopada moj lik i delo..3. Gde se motas, pa ne dolazis, a onda propustis fabulu radnje, pa nista ne kapiras? hm..motam se u reali..a inac emoram ti priznati da sam maler..uvek zakasnim na desavanja..i u reali pa i u virtuelnom svetu..4. Da li ti mene: I love you? DA5. Da li znas da sam krokodilske suze ronila zbog tebe do pre minut? evo sad sam saznala..6. Zasto mi to radis? zato sto te volim  7. Da li imas simpatiju? jel mislis da li mi je neko simpatican na forumu ili mislis na realu?samo mi pojasni ovo pa ti odgovorim8. Kako se zove? 9. Da li imas voljenu osobu? da ta osoba je voljena...od strane mene..i uvek ce biti..ali je daleko i putevi su nam se razisli..10. Kako se zove? moj Kengur11. Da li ces da mi se upises u spomenar? Ocu bre..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
E vala simpatiju na forumu. Nemoj da mi se tu femkas sad nesto. Hocu nick, broj postova, avatar i broj pp koji ste razmenili i od reci do reci sta ste pricali. Cuvam tajne ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Komsinica je napisao: E vala simpatiju na forumu. Nemoj da mi se tu femkas sad nesto. Hocu nick, broj postova, avatar i broj pp koji ste razmenili i od reci do reci sta ste pricali. Cuvam tajne ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) e jbg imam dve ... prva je srecica..Picard...normalan neopterecen..uvek spreman za salu..bez sujete..a tek plocice...ufffffff..ono jbt..lepo je pisati sa nekim i dok pises a pred ocima ti njegove plocice..bicepsi..lep vizuelni prizor... nekoliko PP..od tih nekoliko...par medicinskog sadrzaja... drugi..Oleg.. bilo da je musko ili zensko (sa ima veze 21 vek je  ) simpaticno miserijozna osoba..nenapadna..nije znatizeljna..tajanstvena..pa zato valjda i zanimljiva osoba..Al ga oterase... NI jedan PP PS..TO su moje JAVNE simpatije..ne treba meni Kone PP..da bi mi neko bio simpatican..ja to sve transparentno.. .... ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Hvala Julijana na odgovorima. A sada da mi se upises u spomenar hahaha