Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
SHE je napisao: ma nisi,kasnim na posao  Onda pozuri,i kad dodes poslije se ukljuci ako ne bude guzva ,,,,
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
pittt,stalno je neka guzva,aaaaa jbte oce li krenuti trola smaracica? Sve je pitt danas protiv mene Cak i ovo sunce sto ovako divno sija
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
pa ne utice ali svaki dan sve vise kontam da nisam normalna, kada sebe procitam zato u zadnje vreme izbegavam forum
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
eto sad je zivciranje podeljeno i vamo u r.l.u i tamo kod vas 
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Bradpresto Pitt je napisao: SHE je napisao: ma nisi,kasnim na posao  Onda pozuri,i kad dodes poslije se ukljuci ako ne bude guzva ,,,, ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ovo je uticaj stvaran al bez sale.....ne znam je l se drugima desava al meni da Neke fore i fazone sto procitam ovdje koristim u reali, neke rjeci koje pisem ovdje bzvz radi ukrasavanja mog posta....preslo mi u naviku da govorim u reali... kao i bezobrazluk/......msm ono dvosmislene fore,.,,,onako malo bezobrazne ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
MeGi je napisao: Ovo je uticaj stvaran al bez sale.....ne znam je l se drugima desava al meni da Neke fore i fazone sto procitam ovdje koristim u reali,neke rjeci koje pisem ovdje bzvz radi ukrasavanja mog posta....preslo mi u naviku da govorim u reali... kao i bezobrazluk/......msm ono dvosmislene fore,.,,,onako malo bezobrazne ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) 
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahaah ne cudi se tako je. zatopazite sta pisete upijam kao sundjer ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
evo ja sam smrtno zaljubljena u Pica u svakome u realu trazim njegov lik avaj ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|