Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jun 2025, 12:00

Autoru Poruka
SHE
Post  Tema posta: Re: Blamovi -biseri-najvece odvale....  |  Poslato: 28 Dec 2012, 00:00
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

o.k. Razumem neko moze da spominje neke sa nekog drugog foruma,a neko ne.
Zaista ne znam da je to izmedju 2 foruma neko zezanje,nemam pojma...
Samo sam iznela svoje misljenje
I vidi,ako pisemo 2 god i ti jos uvek ne znas dal sam musko ili zensko,a znam da znas...onda...jbga,ne vredi ni pisati

Vrh
UtherPendragon
Post  Tema posta: Re: Blamovi -biseri-najvece odvale....  |  Poslato: 28 Dec 2012, 00:02
Korisnikov avatar
Razarač
Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36

she je zensko ?

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Blamovi -biseri-najvece odvale....  |  Poslato: 28 Dec 2012, 00:02
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

SHE je napisao:
I vidi,ako pisemo 2 god i ti jos uvek ne znas dal sam musko ili zensko,a znam da znas...onda...jbga,ne vredi ni pisati

Bravo blesso vidi se tvoja superiornost naspram uskim shvacanjima,tak treba,,,

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Blamovi -biseri-najvece odvale....  |  Poslato: 28 Dec 2012, 00:10
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

SHE je napisao:

Pa ja to nisam rekla, izvukla si iz mojih recenica.
Ti kukas da se pise lose o tom forumu, i pises sad tebe su ban i nikog ne mrzis....je l za ban trebas mrzeti nekog?
sta si sad neki andjeo...
I niko nije pisao o forumu,vec je samo zalepljeno kako jedna forumasica sama sa sobom pise-tj sa svojim klonom
al dobro desavalo se to i meni [zenskismeh.gif] ...ali je biseeerrr bas velikiiiii
druga stvar.....obratili su se jednom forumasu da je jedan drugi ,dakle trip...
imaju trip da su svi protiv njih [zenskismeh.gif]
sto se mene tice, ne treba ni to da se lepi...jer nisu clan ovog foruma.
al smesno jeeeee [zenskismeh.gif]

Vrh
Okano
Post  Tema posta: Re: Blamovi -biseri-najvece odvale....  |  Poslato: 28 Dec 2012, 00:12
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:57

Ajd , da ja napisem jedan moj blam ...i nije neki , ali pamtim pa ....

Preko noci padala jaka kisa, kad sam krenula u skolu budala obukla uzasno svetle plave pantalone jer sam celo prethodno vece provela u oblacenju i svlacenju , isprobavanju prave kombinacije. No kad udjes u pubertet sem sto poblesavis , pravis sebi i nepotrebne probleme.Ujutro kao i svako jedva sam se iscimala iz kreveta , tj . onih "samo jos 5 min" doslo mi skoro glave.
Iskocim , ulecem u kupatilo , sredim se , uskacem u odecu i šok!
Haos koliko blata ima , no sad nema vise vremena za presvlacenje....i krenem ja zurnim koracim, zaobilazim , preskacem cak i najmanju baricu. Uspela sam doci cakum -pakum maltene do centra, cista s mozda 2-3 tackice blata na nogavici. Stanem na pesacki ... i SLJAAAASSSSSSSS naidje sleper i valda svo blato ovog sveta nabaca na mene .
On covek produzi , da li je skontao ili ne tog momenta i nije bilo vazno , a ja sam ostala pored puta sa iskolacenim ocima -zinuta .Posto ni glas od soka nije iazaso kroz usta. Kao prava , zavukla sam ruku u torbu i izvadila papirne maramice ...mislim sta sam htela s njima pojma nemam , ali laganim pokretima sam sklonila sa lica blato. Prozujalo mi kroz glavu da se vratim kuci , ali onda bi svakako zakasnila.... Ma ko ga smirgla? Nisma ja kriva ...a i panalone , pa onako su imali dezen koji je onda bio u modi ...prskano ha ha ha .Usput se sve nasusilo na mene , i dok sam hodala grebala sam sa odece blato , no sve je to ok ...ali nisam primetila da mi na sred glave ostalo mali busencic trave pomesan sa blatom . Usla ja u razred...zakasnila sam normalno.Prvo svi pogledali u mene a onda nekontorolisan vrisak i smeh. Ja sela na svoje mesto , kad drugarica iz klupe se nagne i sapne : ponela si pticje gnezdo na glavi ? ....

E veci blam ne secam se da sam dozivela u skolske dane....htela sam se pod zemlju zakopti taj dan .

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Blamovi -biseri-najvece odvale....  |  Poslato: 28 Dec 2012, 00:27
Korisnikov avatar
rang
rang

ma jasno je ko dan Megi da ako nastavim da pisem o ovome da je blam moj :)
Pa dobro,nije strasno...al the end ova tema...razumes?

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Blamovi -biseri-najvece odvale....  |  Poslato: 28 Dec 2012, 00:36
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

SHE je napisao:

Jes Sr:) [ccc3.gif] [zenskismeh.gif]

aj ispisi mi neki tvoj blam iz reale:)

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Blamovi -biseri-najvece odvale....  |  Poslato: 28 Dec 2012, 00:37
Korisnikov avatar
rang
rang

MeGi je napisao:
SHE je napisao:

Jes Sr:) [ccc3.gif] [zenskismeh.gif]

aj ispisi mi neki tvoj blam iz reale:)

aj necu [zenskismeh.gif]
mozes ti to i bez mene

Vrh
debilko
Post  Tema posta: Re: Blamovi -biseri-najvece odvale....  |  Poslato: 31 Dec 2012, 20:37
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48

Mešali su me često u životu sa Teofilom Pančićem, dva puta su neki alkosi pošli za mnom da me biju, nekako sam se iskobeljao, jednom sam se i pobio. Mada sam tuču izbegavao i kao klinac, ovo mi je bio blam. Jedina tuča u kojoj sa zadovoljstvom učestvujem je ona na stadioniu i na opozicionom mitingu. Sve ostalo se da izgladiti.

Elem, sinoć sam bio sa pirejateljom iz Bugarske u Srpskoj kafani. Pored nas jedan akvarijumsi sto za jedno 15-ak osobam 13-ak riba, slave nešto.
Odjednom vidim da gledaju u našem pravcu. Kako pogledam, tako se njih nekoliko smeškaju i zezaju jednu koja je pocrvenela ko rak, i kao nešto mi govori.
Ja naravno ne obraćam pažnju. Međutim ovaj Bugarin mi ukazuje na to i pita nekoliko puta jel se znate.
Dolazi jedan od muzičara koji su svirali za njihovim stolom i spušta mi telefon i usne od karmina na njemu. Ja opet mislim zezanje neko i ne reagujem.
Konobarica takođe ljubazna, valjda su one rekle ko sam. Donosi mi papir i olovku, na njemu piše "Daš telefon?" Pri tome me oslovi sa gospodine Teo. Hahahah, meni dođe u glavu, rekoh ajde da se našalim i napišem broj izmišljeni. Napišem, ZOVi sutra.

Zovemo konobaricu da platimo, kaže ona sve je u redu i pokazuje na slavljenicu. E tu sam se sad našao u nebranom grožđu. Više nema povratka. Sad da prilazim, objašnjavam. Ja se prosto okrenem, nasmešim i pokažem rukom da se čujemo. Izlećem napolje.
Međuti, ovaj Bugarin ostao sa konobaricom, svađa se, hoće on da plati prilazi tamo za sto, objašnjava se. Hhahahha. Ja sam već jedno 500 metara odmaglio.
Tek izlazi on i kao ne daju da plate. I kao, jeli Dragan, ti mi nisi rekao da si žurnalista.
Probao sam da mu objasnim, smejao se, ali nije bio uveren baš da mu nešto ne radimo iza leđa.

Inače, ne ličim na Teofila, osim možda po načinu razmišljanja više, dugoj kosi, tonaži.
Upoznao me ortak jednom sa njim u SKC-u pre pola godine, kad je ponovo počeo da radi. Lik je ok, umro od smeha i kaže, a da znaš kako je mei.

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Blamovi -biseri-najvece odvale....  |  Poslato: 31 Dec 2012, 20:46
Korisnikov avatar
rang
rang

ja mislim da niko nema blamova ko ja
al nek idu sa starom godinom [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
brate mili ,samo sam se blamirala,sad kad razmislim

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu