Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
a tu zeka pije vodicu  nije kurslus u pezurativnom smislu nego onako, e sad ne znam zbunio sam se... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ko je to na stolici, ili vi onako spamujete...izazivate ban!? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Dajte neka netko sjedne ovdje...baš mi se pitanja neka postavljaju... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Ah Molena  i ne znam na kojoj sam temi sve su mi iste u poslednjih par dana. julia je napravila pometnju sa horoskopom ona je kriva.
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
evo ja cu,ali samo ti da me ispitujes,mozes i da me vezes
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ajde Snow... 1. Je li se ikad tvoj dnevni horoskop poklopio s nekim događajem tog dana? 2. Da sudjeluješ večeras na karaokama...koju bi pjesmu odabrao? 3. S kojom slavnom osobom bi volio otići na pecanje? 4. Koliko sati dnevno provedeš spavajući? 5. Voliš li pizzu? Ako da...koja ti je omiljena? 6. Smatraš li sebe modernim čovjekom? 7. Jesi li se ikada s nekim potukao? 8. Zbog čega brzo planeš? 9. Da imaš priliku voditi neku emisiju ili show na tv-u...što bi odabrao? 10. Bježiš li od problema ili se hrabro suočavaš s njima? Aj za početak... ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
odgovorio sam sve i pritisnem enter i vidim da sam banovan,mrzi me ponovo da kucam
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Eh živote lutalico... ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
GiGi je napisao: Ajde Snow... 1. Je li se ikad tvoj dnevni horoskop poklopio s nekim događajem tog dana? 2. Da sudjeluješ večeras na karaokama...koju bi pjesmu odabrao? 3. S kojom slavnom osobom bi volio otići na pecanje? 4. Koliko sati dnevno provedeš spavajući? 5. Voliš li pizzu? Ako da...koja ti je omiljena? 6. Smatraš li sebe modernim čovjekom? 7. Jesi li se ikada s nekim potukao? 8. Zbog čega brzo planeš? 9. Da imaš priliku voditi neku emisiju ili show na tv-u...što bi odabrao? 10. Bježiš li od problema ili se hrabro suočavaš s njima? Aj za početak... ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)  1. Da 2. Da mi je do nje 3. Kelly Brook 4. - 5. Margarita 6. Staromodan sam 7. Da 8. Ljudska glupost, sujeta... 9. Ništa 10. Suočavam
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
spectator je napisao: Minnie je napisao: ..jel ti meni ovo brišeš pitanja il' mi se čini... Obrisao,jer ne namjeravam sjesti u tu fotelju,pa su postavljena pitanja suvišna. ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|