Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
aj ..pozuri..dovoljno je sto sam ja spora
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
julia koji si horoskopski znak
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Julia je napisao: aj ..pozuri..dovoljno je sto sam ja spora gotovo .. zaboraviš šta sam teo da pitam e juliška zezam se bre ja i pitanja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
casual je napisao: julia koji si horoskopski znak Jarac...ili..posto sam neko kobajagi zensko ..koza ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Iskra je napisao: Julia je napisao: aj ..pozuri..dovoljno je sto sam ja spora gotovo .. zaboraviš šta sam teo da pitam e juliška zezam se bre ja i pitanja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a ja bas mislila pa da te ispostujem ![[psmtr.gif] [psmtr.gif]](./images/smilies/psmtr.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
pretpostavio sam. jarac ili devica. hvala na odgovoru
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
casual je napisao: pretpostavio sam. jarac ili devica. hvala na odgovoru Srno pa i ja sam kozica a ič ne majkaš s trepke moždaK ona kraFica što mi poDznak ti se nesvidŽa ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Julia je napisao: Iskra je napisao: Julia je napisao: aj ..pozuri..dovoljno je sto sam ja spora gotovo .. zaboraviš šta sam teo da pitam e juliška zezam se bre ja i pitanja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a ja bas mislila pa da te ispostujem ![[psmtr.gif] [psmtr.gif]](./images/smilies/psmtr.gif) ZNAČI ispoštuj me ( što bi reko zemunac ) ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
casual je napisao: pretpostavio sam. jarac ili devica. hvala na odgovoru juuuuuuuuuu..gde devica...zar sam toliko teska
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
hahaha vucice ulepsas mi dan ovako veruj mi  Julia ne, naprotiv. cekaj, nisi ni laka da me ne razumes pogresno 
|
|
|
|
|
|