Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
oleg je napisao: Boss je napisao: Ja kažem da sam ja Oleg ali mi ne veruju...
Sta te briga,ja ti verujem ![[dancing1.gif] [dancing1.gif]](./images/smilies/dancing1.gif) E sad definitivno znam ko si ti... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Žozefina je napisao: Poeteso uđoK da napišem pričicu al vidim ti ovde, pa svrnuk da postavim i jas koje pitanjce, elem, 1. Jel smo samo ti i ja ovde nesposobne da nađemo "Čiku s brci"? ne znam za tebe..al ja definitivno Da 
2. Zašto samo Triletu pišeš onako lepe pesmice, čime mi ostali treba da ih zaslužimo? Uf..pa Trileta volim da zekim..nisu njemu bile namenjene, al jesu izgleda sudjene.. ..evo i vama cu ..svako je zasluzio..na svoj nacin3. Šta miliš, ako se NEŠTO (bilo šta, nikakva konkretna situacija niti insinuacija na šta god) ne napiŠe na Forumu je kao da se nije desilo? pa jbg..zavisi..sta kako..nemam pojma..ne zanima me sta se kome desava..a ono sto se pise javno..iznesem misljenje iz svog ugla...ne znam.uopsteno je pitanje..zavisi od aktera..zvisi da li je ljudima bitno ono sto se desilo zbog samog cina..ili da se pohvale (ili popljuju) tim
4. Kada bi kojim slučajem i našla "Čiku s brci" na netu, da li bi sebi dozvolila "luksuz" da se to sazna ovde na Forumu? Ma pazi Vuki...ako bih nekoga upoznala tj poznanstvo pocelo na netu, prenelo se u realu..i taj neko mi postao..prijatelj, drug, ljubav , sta god..ne bih imala potrebu da objavljujem na sva zvona..al ne bih ni krila ko ''zmija noge''..ebe mi se ko ce da zna a ko ne..sta ko ima od toga..?ako ima..eto mu....a sve drugo ono samo virtuelno-virtuelno ne smatram nicim bitnim pa ni vrednim pomena...po meni..svi imamo jedan zivot.nismo dvostruke licnosti da smo razdvojeni na virtuelno i stvarno..tako i ne mozes u virtuelnom svetu imati virtuelnu a u stvarnom stvarnu ljubav..i da se tako setas iz sveta u svet da bi zadoovljio obe..to je isto kao da ides u vise kafica i u svakom imas po jednog decka  5. Da li smatraš da ipak u nekim rečima treba imati "kočnice" ? u nekim recim svakako DA6. Da li bi npr poverovala kada bi Oleg napisao na Forumu kako sam mu ja na PP izogovarala sve Forumaše i Forumašice? uglavnom primam sa rezervom sve rekla-kazala...U slucaju koji si konkretno navela..bez argumenata ne bih poverovala..Inace i sve ostalo bez argumenata ne verujem..saslusam..al da bih donela zakljucak ipak se moram na neki nacin licno uveriti
7. Šta misliš, oćemo li ove zime imati onaj pravi sneg i minus? nadam se da NE  Toliko od mene ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Naopak je napisao: Pozdrav Julija Imam samo jedno pitanje.
-Kako neko moze da bude dosadan ako je nesto napisao samo jednom? Valjda neko nekom dosadi ako stalno pise jedno isto. P.S.I da znas da je to istina verovala ti ili ne? Naopaki..navela sam samo jedan primer... Znaci kad napisem NAPR...ne mislim konkretno samo na to... kao sto je i tebi dosadno da citas moje dugacke postove (pretpostavljam i skroz razumem to) tako je nekome drugome dosadno da cita manje vise stalno na isti kalup..dobri ljudi..losi ljudi..dobro..zlo...i sl.. Jednostavno ne mislim da treba da promenis svoj nacin pisanja i komunikacije..samo kazem da je meni kada to citam dosadno.. Nisam ti nikad ni rekla da si dosadan..jer smatram da svako treba da pise onako kako misli da treba..i ko sam ja da nekom sugerisem ali ovde sam samo odgovorila na postavljeno pitanje..i iznela svoje misljenje.... Dosadna sam i ja drugima..i to je potpuno normalno i prihvatljivo, jer ne mozemo svi svima da budemo zanimljivi
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
oleg
|
|

rang

Pridružio se: 21 Jun 2013, 00:12 Postovi: 352
|
Žozefina je napisao: oleg je napisao: 6. Da li bi npr poverovala kada bi Oleg napisao na Forumu kako sam mu ja na PP izogovarala sve Forumaše i Forumašice? Oleg NIKADA i ni pod kakvim uslovima ne bi izneo sadrzaj PP ma ciji bio.Toliko. Što se poronalaziš???? Ti si samo dat ko PRIMER. Nije slucajno da si mene dala za PRIMER.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Julia je napisao: Naopak je napisao: Pozdrav Julija Imam samo jedno pitanje.
-Kako neko moze da bude dosadan ako je nesto napisao samo jednom? Valjda neko nekom dosadi ako stalno pise jedno isto. P.S.I da znas da je to istina verovala ti ili ne? Naopaki..navela sam samo jedan primer... Znaci kad napisem NAPR...ne mislim konkretno samo na to... kao sto je i tebi dosadno da citas moje dugacke postove (pretpostavljam i skroz razumem to) tako je nekome drugome dosadno da cita manje vise stalno na isti kalup..dobri ljudi..losi ljudi..dobro..zlo...i sl.. Jednostavno ne mislim da treba da promenis svoj nacin pisanja i komunikacije..samo kazem da je meni kada to citam dosadno.. Nisam ti nikad ni rekla da si dosadan..jer smatram da svako treba da pise onako kako misli da treba..i ko sam ja da nekom sugerisem ali ovde sam samo odgovorila na postavljeno pitanje..i iznela svoje misljenje.... Dosadna sam i ja drugima..i to je potpuno normalno i prihvatljivo, jer ne mozemo svi svima da budemo zanimljivi Meni nisi dosadna. Hvala na odgovoru.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Boss je napisao: oleg je napisao: Boss je napisao: Ja kažem da sam ja Oleg ali mi ne veruju...
Sta te briga,ja ti verujem ![[dancing1.gif] [dancing1.gif]](./images/smilies/dancing1.gif) E sad definitivno znam ko si ti... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Ja ne znam..a i ne zanima me....Ko god da je..ako mu/joj je tako lepo..nek je sa srecom... visestrukih licnosti imamo i u realnom zivotu..i to koliko...a da ni sami ne znaju ko su a ko bi hteli biti tako da...pustite coveka... ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
hehe ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Naopak je napisao: Julia je napisao: Naopak je napisao: Pozdrav Julija Imam samo jedno pitanje.
-Kako neko moze da bude dosadan ako je nesto napisao samo jednom? Valjda neko nekom dosadi ako stalno pise jedno isto. P.S.I da znas da je to istina verovala ti ili ne? Naopaki..navela sam samo jedan primer... Znaci kad napisem NAPR...ne mislim konkretno samo na to... kao sto je i tebi dosadno da citas moje dugacke postove (pretpostavljam i skroz razumem to) tako je nekome drugome dosadno da cita manje vise stalno na isti kalup..dobri ljudi..losi ljudi..dobro..zlo...i sl.. Jednostavno ne mislim da treba da promenis svoj nacin pisanja i komunikacije..samo kazem da je meni kada to citam dosadno.. Nisam ti nikad ni rekla da si dosadan..jer smatram da svako treba da pise onako kako misli da treba..i ko sam ja da nekom sugerisem ali ovde sam samo odgovorila na postavljeno pitanje..i iznela svoje misljenje.... Dosadna sam i ja drugima..i to je potpuno normalno i prihvatljivo, jer ne mozemo svi svima da budemo zanimljivi Meni nisi dosadna. Hvala na odgovoru. Nema na cemu... Moje misljenje je (a doduse niko me nije ni pitao za njega) da stvarno treba da se opustis vise..i da te bas briga..ko , sta, kako gde.. Napisao , rekao...ogovarao..sta god..... da te ne tangiraju i pogadjaju takve stvari... zivot je isuvise komplikovan....ovde treba da se odmaramo a ne razbijamo glavu nebitnim stvarima... Ali opet..to je samo moje misljenje..
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
oleg je napisao: Žozefina je napisao: oleg je napisao: 6. Da li bi npr poverovala kada bi Oleg napisao na Forumu kako sam mu ja na PP izogovarala sve Forumaše i Forumašice? Oleg NIKADA i ni pod kakvim uslovima ne bi izneo sadrzaj PP ma ciji bio.Toliko. Što se poronalaziš???? Ti si samo dat ko PRIMER. Nije slucajno da si mene dala za PRIMER. Naravno da nije, ti si Nov (da ima još koji drugi bio bi taj neko drugi, ovako na žalost samo ti) ostale znam sad će godinu dana. Nisi ti baš tolko bitan, ne pridaji sebi značaj.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Juliška.. a da sad ja postavim edno 20 pitanja mozda te proDŽe glava ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|