Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: SHE je napisao: Naslovu: KAFANA ***** MeGi je napisao: Jeste, ne smem joj vise nick pisati od danas svaki post upucen njoj imace naziv -Onoj kojoj ime ne smijem reci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) slusaj bre ti govance jedno bezobrazno O D J E B I od mene Dobro necu ti se vise NIKAD ALI NIKAD OBRACATI CAO M A R S !!!!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nisi interesantna cak sta vise strasno smaras
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46317
|
She,prestani da provociraš svakog koga stigneš...počev od Megi,Iskre...pa redom bih mogla nabrajati... Dovoljno sam te dugo tolerisala. Više neću.
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46317
|
She,piši normalnim fontom. Brisaću sve gdje galamiš.
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: She,prestani da provociraš svakog koga stigneš...počev od Megi,Iskre...pa redom bih mogla nabrajati... Dovoljno sam te dugo tolerisala. Više neću. ahahahaha kako te nije sramota pa nemoj aj banuj me ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
hajde shee izbaci jos koji moj pp pa da procitam sta pamentno i idem mirno spavati
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: She,piši normalnim fontom. Brisaću sve gdje galamiš. ne kenjaj senka pisem velikim slovima zato sto ste svi coravi i nosite cvike ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Koji si ti metilj
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: hajde shee izbaci jos koji moj pp pa da procitam sta pamentno i idem mirno spavati ma jok bre nije mi namera bila da bacam p.p.ove slike il telefone inace sve najgore o tebi i to ti je dosta a ti sad nastavi da pises
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Koji si ti metilj zalepila si se ko selotejp za mene i udavices me ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|