|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pojela bih sad milku od 250 grama bez problema , celu
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ne mogu temu za filmove da nadjem pa cu ovde pogledajte film, gotiva i laganica. nisam mesec dana gledao filmove i ovaj mi je bas legao.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46317
|
casual je napisao: ne mogu temu za filmove da nadjem pa cu ovde pogledajte film, gotiva i laganica. nisam mesec dana gledao filmove i ovaj mi je bas legao. viewforum.php?f=14
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Dobro jutro-dan.. ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
tako, mirna sonja ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: SHE je napisao: Astra je napisao: casual je napisao: Juce je Vucica ostavila par upisa na temu bombardovanja sr jugoslavije 99 godine. izuzetno zanimljiva tema i vucicina primedba da se ni na jednoj naslovnici stampanih medija nije mogla videti vest o tom zlocinu. Niko da se nadoveze, da ostavi upis, da ostavi svoje misljenje. Zatim tema da se u americi ljudi zene svojim cerkama. Mnogo je zanimljivih tema na forumu, moze se na svakoj pisati, mnogo toga reci a i nauciti. Medjutim, senzacionalizam je odlika svih nas, pa ko razume shvatice. Evo ja cu i ovoga puta preuzeti na sebe krivicu za neke lose odnose na forumu. Ja sam kriv. Eto, izvinjavam se. svakome se ponaosob izvinjavam. Ovo je jedini forum na kome pisem, ne idem na druge forume, ne idem na chatove. Ma kako vam otrcano ovo izgledalo ali zaista ste mi dragi. Ooooo koliko ima lepih ljudi ovde, lepih iznutra, prelepih, predobrih... Ovako javno zelim da kazem da sam misljenja da pp treba da se ukine. chat takodje. ljudi, ovo je internet. Nije stvarnost, nije reala, izbrojimo do deset pre nego sto pomucimo tastaturu. ako se i kome se u reali nesto desi neka tamo i ostane. Za realu forum ne treba da zna. ako se ponekad i posvadi neko, nemojte se mesati, nemojte braniti sebi drazeg forumasa, jer ti koji se posvade, oni ce se i pomiriti. Dodje svremena na vreme do toga, neka ih neka resavaju sami. I opet, ukinite chat i pp na tri meseca. pokusajte... Nije mi namera da pametujem, ne znaci da sam u pravu i da je moje misljenje ispravno ali bar neka admin tim razmisli i odluci. a na svima nama je da pisemo ono za sta imamo potrebu da pisemo. Jer kakvi smo mi, takav ce nam biti i forum. Ukinuti CHAT...kažeš ti...OK...nije problem da ga ja izbrišem odavde sa foruma...i evo uradiću to ovog momenta... Ali..to ništa riješiti neće...ja nisam ni napravila taj chat,niti imam ikakvog uticaja na njegov rad i opstanak... A ukinuti PP neću nikome...to ne bi bilo korektno...niste vi mala djeca pa da vam ja nešto uskraćujem... To riješite sami...ko ne želi da prima PP poruke može to urediti u svom KKP...i to bi bilo to...mah mah...naravno da nista resiti nece jer ovaj forum generalno cine,ljudi koji su mnogo kvarni MA KO JE KVARAN KO TEBI DAJE ZA PRAVO TO RECI SISMISHU JEDAN BEZOBRAZNI TI STO NISI SVA SVOJA J TVOJ PROBLEM SA TOBOM COVJEK NI NE MOZE PISAT NI LJEPO NI RUZNO JER OCIGLEDNO IMAS PROBLEM brate ako ti je forum izduvni ventil,priznaj,pa da te i razumem a ne dodjes tu pa serendas , u velikom si tripu MA JA BI TEBE MOMENTALNO IZBRISALA SKROZ SA FORUM JEDAN FORUMAS MANJE VISE kerebecis se tu danima, nista ti nije po volji,pa brate idi na drugi forum Ali tesko da ce te i tamo trpiti, jer ljudima su dosadile svadjalice....pogotovo sa raznoraznim tripovima,sto ne znaju ni kog su pola izvini megi,puno sam zgresila totalno si u pravu mnogo sam te bre volela(pi*da mi materina) jasno ,zelela sam strastvenu vezu sa tobom i mnogo sexa svaki dan po tri puta minimum hvala ti za ovu tvoju zutu minutu
e jbte,pretrpela sam ja gora sranja od toga da budem tvoj Transformens na novoj srbiji
Poslednji put menjao SHE dana 28 Mar 2014, 00:43, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
hahaha, novi momenti
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Volim te She, tako mi levog i desnog bubrega A Transfomersa nisam gledala,a glumi MeGan Fox
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
jesu to slova od 150 il 200 ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 108 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|