Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 29 Avg 2025, 09:44

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 26 Mar 2014, 11:39
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

SHE je napisao:
Astra je napisao:
casual je napisao:
Juce je Vucica ostavila par upisa na temu bombardovanja sr jugoslavije 99 godine. izuzetno zanimljiva tema i vucicina primedba da se ni na jednoj naslovnici stampanih medija nije mogla videti vest o tom zlocinu. Niko da se nadoveze, da ostavi upis, da ostavi svoje misljenje. Zatim tema da se u americi ljudi zene svojim cerkama.
Mnogo je zanimljivih tema na forumu, moze se na svakoj pisati, mnogo toga reci a i nauciti.
Medjutim, senzacionalizam je odlika svih nas, pa ko razume shvatice. Evo ja cu i ovoga puta preuzeti na sebe krivicu za neke lose odnose na forumu. Ja sam kriv. Eto, izvinjavam se. svakome se ponaosob izvinjavam.
Ovo je jedini forum na kome pisem, ne idem na druge forume, ne idem na chatove. Ma kako vam otrcano ovo izgledalo ali zaista ste mi dragi. Ooooo koliko ima lepih ljudi ovde, lepih iznutra, prelepih, predobrih... Ovako javno zelim da kazem da sam misljenja da pp treba da se ukine. chat takodje. ljudi, ovo je internet. Nije stvarnost, nije reala, izbrojimo do deset pre nego sto pomucimo tastaturu. ako se i kome se u reali nesto desi neka tamo i ostane. Za realu forum ne treba da zna.
ako se ponekad i posvadi neko, nemojte se mesati, nemojte braniti sebi drazeg forumasa, jer ti koji se posvade, oni ce se i pomiriti. Dodje svremena na vreme do toga, neka ih neka resavaju sami.
I opet, ukinite chat i pp na tri meseca. pokusajte...
Nije mi namera da pametujem, ne znaci da sam u pravu i da je moje misljenje ispravno ali bar neka admin tim razmisli i odluci.
a na svima nama je da pisemo ono za sta imamo potrebu da pisemo. Jer kakvi smo mi, takav ce nam biti i forum.

Ukinuti CHAT...kažeš ti...OK...nije problem da ga ja izbrišem odavde sa foruma...i evo uradiću to ovog momenta...
Ali..to ništa riješiti neće...ja nisam ni napravila taj chat,niti imam ikakvog uticaja na njegov rad i opstanak...
A ukinuti PP neću nikome...to ne bi bilo korektno...niste vi mala djeca pa da vam ja nešto uskraćujem...
To riješite sami...ko ne želi da prima PP poruke može to urediti u svom KKP...i to bi bilo to...mah mah...

naravno da nista resiti nece
jer ovaj forum generalno cine,ljudi koji su mnogo kvarni

MA KO JE KVARAN
KO TEBI DAJE ZA PRAVO TO RECI SISMISHU JEDAN BEZOBRAZNI
TI STO NISI SVA SVOJA J TVOJ PROBLEM
SA TOBOM COVJEK NI NE MOZE PISAT NI LJEPO NI RUZNO
JER OCIGLEDNO IMAS PROBLEM
brate ako ti je forum izduvni ventil,priznaj,pa da te i razumem
a ne dodjes tu pa serendas , u velikom si tripu
MA JA BI TEBE MOMENTALNO IZBRISALA SKROZ SA FORUM
JEDAN FORUMAS MANJE VISE
kerebecis se tu danima, nista ti nije po volji,pa brate idi na drugi forum
Ali tesko da ce te i tamo trpiti, jer ljudima su dosadile svadjalice....pogotovo sa raznoraznim tripovima,sto ne znaju ni kog su pola

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 26 Mar 2014, 11:40
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

Cas.... auuuu pa mi onda ne pričamo o istom Vučiću .. kakvo crno poštenje što se njega tiče i svih tih njegovih
preletača pa sad dal se zvali SNS IL SRS isti klinac drugo pakovanje, što se njih tiče oni su se nafatirali pre nego su došli tu gde jesu a sad če nas sahrane žive.
Što se Djilasa tiče ( ne ljubim ga ni ja ) al je zaista bio dobar gradonačelnik al je zato kao političar 0 i to su svi i znali u DS tako da mi nije jasno
odakle im ideja da on preuzme stranku i sroza je za kratko vreme bas..bas
Tadić se nikome nije prodao niti će [cheers1.gif] kakav god da uradi politički potez uradiće ga sa velikim razlogom

Slika

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 26 Mar 2014, 11:41
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Megi BRE ubi me sad
posle 100 godina nadjem nekog da malo piše [zenskismeh.gif]
ijaooooooo ode moja politička misao [crysmiley1.gif]

Slika

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 26 Mar 2014, 11:42
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Izvini, nastavice se u tom tonu hehehe
Morala sam ovo,juce sam napisala i izbrisala
ali danas moram ostaviti....

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 26 Mar 2014, 11:43
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

MeGi je napisao:
Izvini, nastavice se u tom tonu hehehe
Morala sam ovo,juce sam napisala i izbrisala
ali danas moram ostaviti....

ma šalim se ja..znaš koliko puta uzmem napišem post kilometarski i onda izbrišem [hanghead.gif]

Slika

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 26 Mar 2014, 11:46
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

iskra, Tadic se jeste prodao. Sta mislis, koji je razlog da napravi stranku i kandiduje se i oduzme ds-u polovinu glasova?
Ili je ucenjen ili se prodao. Vucicevi imaju apsolutnu vlast i ne treba im niko. ali kao sto rekoh nasom drzavom ne upravljaju ovi na vlasti vec savet EU, tako da ako oni kazu, i dacic i tadic ce u Vladu Srbije.

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 26 Mar 2014, 11:51
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

casual je napisao:
iskra, Tadic se jeste prodao. Sta mislis, koji je razlog da napravi stranku i kandiduje se i oduzme ds-u polovinu glasova?
Ili je ucenjen ili se prodao. Vucicevi imaju apsolutnu vlast i ne treba im niko. ali kao sto rekoh nasom drzavom ne upravljaju ovi na vlasti vec savet EU, tako da ako oni kazu, i dacic i tadic ce u Vladu Srbije.

a šta ti misliš da je to regularno sada bilo
pa nema šanse da jeste i da oni toliko dobiju glasova
lad se sve sabere i oduzme [images/smilies/dostavise1.gif]
što se tiče Tadića.. ne zaboravi da smo mi čudan narod i da mnoge stvari radimo iz inata( tako je i Boki.. mozda..kazem mozda osnovao stranku gde je fakat pola demokrata prešlo) Vučiću i trebaju ljudi kao što su Ds-ovci jer su vrlo elokventni, školovani a ne tuta-mute jbt
pa ono je strašno.. Vučić dok progovori ja 5 puta odem to wc )bljuc.)
Cas ja niukom slučaju nisam rekla da su iz DS svi ispravni al mislim da su Bokiju pripisali i što treba i što ne

Slika

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 26 Mar 2014, 11:51
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

i još nešto TADIĆ ne mora da se proda.. njega svi ŽELE [smiley2544.gif]

Slika

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 26 Mar 2014, 12:15
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

:D
svejedno Iskra. Nisam mislio da se prodao u nekom losem smislu svi su oni prodani odavno, jos kada su odlucili da udju u politiku. A sns je stranka srednje zalosna, niti politike niti ideologije niti cilja. Sada hapse Miskovicevu ekipu, sutra kad dodju drugi hapsice njihovu ekipu a mi opet kao ovcice...

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 26 Mar 2014, 12:23
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

hahah pa oni sve žive pohapsiše .. pa posle cvrc milojka pušćaj napolje [lolol.gif]
Cas , mogu samo da kažem ..trazili smo dobili smo i ko nas ebe sad [images/smilies/dostavise1.gif]
ničija nije bila doveka pa neće ni njihova.. samo će posledice biti pogubne za nas
mnogo smo godina protraćaili i svaki minut nam je bitan.. [smilie_girl_303.gif]
trenutno sam se ispira mozak sa Šarićem .. kao što su pre
kad god je neka njihova mahinacija.. i kradja il šta već oni se sete Kosova pa ude priču o njemu
i tako.. trlala baba lan da joj prodje dan.. de si bio nigde šta si radio ništa.. uzeo si velike pare i bole te uvce.
dok god Zapadu ili Americi bude Vučić i kompanija odgovarala on će biti tu, kad nešto bude zaebo ima da ode.. jel onda će biti volja naroda
kao što davne 2000 godine ljudi nisu glasali za DOS, nego protiv Slobe.. tako i sada
ljudi su hteli i kaznili Ds.. a sad kuku mene majko odje ovaj picousti e pa sad..
i tako bla bla bla
udavi ja tebe [pardon.gif] izvini

Slika

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu