|
Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
casual je napisao: Juce je Vucica ostavila par upisa na temu bombardovanja sr jugoslavije 99 godine. izuzetno zanimljiva tema i vucicina primedba da se ni na jednoj naslovnici stampanih medija nije mogla videti vest o tom zlocinu. Niko da se nadoveze, da ostavi upis, da ostavi svoje misljenje. Zatim tema da se u americi ljudi zene svojim cerkama. Mnogo je zanimljivih tema na forumu, moze se na svakoj pisati, mnogo toga reci a i nauciti. Medjutim, senzacionalizam je odlika svih nas, pa ko razume shvatice. Evo ja cu i ovoga puta preuzeti na sebe krivicu za neke lose odnose na forumu. Ja sam kriv. Eto, izvinjavam se. svakome se ponaosob izvinjavam. Ovo je jedini forum na kome pisem, ne idem na druge forume, ne idem na chatove. Ma kako vam otrcano ovo izgledalo ali zaista ste mi dragi. Ooooo koliko ima lepih ljudi ovde, lepih iznutra, prelepih, predobrih... Ovako javno zelim da kazem da sam misljenja da pp treba da se ukine. chat takodje. ljudi, ovo je internet. Nije stvarnost, nije reala, izbrojimo do deset pre nego sto pomucimo tastaturu. ako se i kome se u reali nesto desi neka tamo i ostane. Za realu forum ne treba da zna. ako se ponekad i posvadi neko, nemojte se mesati, nemojte braniti sebi drazeg forumasa, jer ti koji se posvade, oni ce se i pomiriti. Dodje svremena na vreme do toga, neka ih neka resavaju sami. I opet, ukinite chat i pp na tri meseca. pokusajte... Nije mi namera da pametujem, ne znaci da sam u pravu i da je moje misljenje ispravno ali bar neka admin tim razmisli i odluci. a na svima nama je da pisemo ono za sta imamo potrebu da pisemo. Jer kakvi smo mi, takav ce nam biti i forum. Ukinuti CHAT...kažeš ti...OK...nije problem da ga ja izbrišem odavde sa foruma...i evo uradiću to ovog momenta... Ali..to ništa riješiti neće...ja nisam ni napravila taj chat,niti imam ikakvog uticaja na njegov rad i opstanak... A ukinuti PP neću nikome...to ne bi bilo korektno...niste vi mala djeca pa da vam ja nešto uskraćujem... To riješite sami...ko ne želi da prima PP poruke može to urediti u svom KKP...i to bi bilo to...mah mah...
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Astra je napisao: casual je napisao: Juce je Vucica ostavila par upisa na temu bombardovanja sr jugoslavije 99 godine. izuzetno zanimljiva tema i vucicina primedba da se ni na jednoj naslovnici stampanih medija nije mogla videti vest o tom zlocinu. Niko da se nadoveze, da ostavi upis, da ostavi svoje misljenje. Zatim tema da se u americi ljudi zene svojim cerkama. Mnogo je zanimljivih tema na forumu, moze se na svakoj pisati, mnogo toga reci a i nauciti. Medjutim, senzacionalizam je odlika svih nas, pa ko razume shvatice. Evo ja cu i ovoga puta preuzeti na sebe krivicu za neke lose odnose na forumu. Ja sam kriv. Eto, izvinjavam se. svakome se ponaosob izvinjavam. Ovo je jedini forum na kome pisem, ne idem na druge forume, ne idem na chatove. Ma kako vam otrcano ovo izgledalo ali zaista ste mi dragi. Ooooo koliko ima lepih ljudi ovde, lepih iznutra, prelepih, predobrih... Ovako javno zelim da kazem da sam misljenja da pp treba da se ukine. chat takodje. ljudi, ovo je internet. Nije stvarnost, nije reala, izbrojimo do deset pre nego sto pomucimo tastaturu. ako se i kome se u reali nesto desi neka tamo i ostane. Za realu forum ne treba da zna. ako se ponekad i posvadi neko, nemojte se mesati, nemojte braniti sebi drazeg forumasa, jer ti koji se posvade, oni ce se i pomiriti. Dodje svremena na vreme do toga, neka ih neka resavaju sami. I opet, ukinite chat i pp na tri meseca. pokusajte... Nije mi namera da pametujem, ne znaci da sam u pravu i da je moje misljenje ispravno ali bar neka admin tim razmisli i odluci. a na svima nama je da pisemo ono za sta imamo potrebu da pisemo. Jer kakvi smo mi, takav ce nam biti i forum. Ukinuti CHAT...kažeš ti...OK...nije problem da ga ja izbrišem odavde sa foruma...i evo uradiću to ovog momenta... Ali..to ništa riješiti neće...ja nisam ni napravila taj chat,niti imam ikakvog uticaja na njegov rad i opstanak... A ukinuti PP neću nikome...to ne bi bilo korektno...niste vi mala djeca pa da vam ja nešto uskraćujem... To riješite sami...ko ne želi da prima PP poruke može to urediti u svom KKP...i to bi bilo to...mah mah...naravno da nista resiti nece jer ovaj forum generalno cine,ljudi koji su mnogo kvarni
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
i ne moze to vise da se popravi
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46319
|
Chat je maknut sa foruma...ali ja nikada i nisam bila vlasnik tog chata tako da ja na njegovu konačnu sudbinu ni ne mogu uticati,,, A ovo drugo...kvarni...kvrnih ima svugdje,ali ovdje,na ovom forumu,ih je najmanje... Nemoj She zezati 
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Chat je maknut sa foruma...ali ja nikada i nisam bila vlasnik tog chata tako da ja na njegovu konačnu sudbinu ni ne mogu uticati,,, A ovo drugo...kvarni...kvrnih ima svugdje,ali ovdje,na ovom forumu,ih je najmanje... Nemoj She zezati  imas li ti smisla za normalnu komunikaciju? imas o.k. ne sa svima o.kkkkkkkkkk
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
idem u krevet rano putujem ako me ne bude bilo,a ipak mi procitas ip ne tripuj se samo je navika u pitanju ona car za necim interesantnim je vec davno nestala
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
i nije nikakva patetika vec moj nacin da te ispostujem
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Joj She...koja si ti ludica...  De bolan ne koprcaj se...koji ti je...pa šta i ako čitaš...nisi jedina...a i koga briga za to... Kako god okreneš,ima ovde još uvijek štošta pročitati 
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
SHE je napisao: i nije nikakva patetika vec moj nacin da te ispostujem Kisik vodik...pusa...što bi rekao naš genijalac Pitt ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Senka nisam mislio da jednostrano ukines chat i pp. Predlozio sam da u slucaju da se vecina sa tim slozi, treba to ukinuti na neko vreme mada ljudi imaju i druge vidove komunikacije, mail, face, telefon, skype. tako da nista to ne bi promenilo u nekoj znacajnoj meri. Nije poenta u vidovima komunikacije, poenta je u potrebi da se nesto pise na forumu. Ko ima potrebu taj ce pisati, ko ima potrebu da se zeza po temama, zezace se. ko nema nece. Zasitili se ljudi, zatisje, pozelece se opet. Tako to ide.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 147 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|