|
Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Јел нема виШе питања?
Лаки ај једно из рукава па да почмем да шљакам
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
nego..aj zdravo...dosta je bilo... odo malo nesto da radim...konkretno.. a vi ..samo polako... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Hahahah Julija kaze meni da ja pisem romane hahahaha lupila i ostala ziva, hahahahahahha vrh ma nemam vuki, sve si lapo napisala j amogu samo onako one, da pojedes forumase, likovi iz bajke i to 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
LaYa je napisao: Hahahah Julija kaze meni da ja pisem romane hahahaha lupila i ostala ziva, hahahahahahha vrh ma nemam vuki, sve si lapo napisala ja mogu samo onako one, da pojedes forumase, likovi iz bajke i to  хмм давај кога да изедем па ће ти рекнем ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ajde ovako, ono standardno, koga ces da poruckas, kojim redom...i kako i zasto  Koja,Mini,Senka,Iskra,Nikita,Snow,Boss,ASG,Zlobni,Uter,Molena i likovi iz bajki Picard,Trile,Iskra,Zlobni,Kone,Tw,Molena;Laya,casual,Pitt,Gigi
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
LaYa je napisao: ajde ovako, ono standardno, koga ces da poruckas, kojim redom...i kako i zasto  Koja,Mini,Senka,Iskra,Nikita,Snow,Boss,ASG,Zlobni,Uter,Molena П рво Змајкастог да ми бидне најслађи први залогајко има се што и ручкат мЉац Молена је следећа ко оној дезерт Сенка и Мини иду у пар њи би у залогајку а Бос и СнеШко ко најмлађи и најжилавији би били прво ко супица па ондак печење Која и Анђелко у дујет такоЏе ди кума да изедем брез куму а и нема туј за глоцкање што сам на зубац [zenskismeh.gif] Никичица би морала прво да се недева с разније поврћке пошто је играчица и туј има доста оној парфема и тој док неиспари ух како Искрицу да изедем само би жмурно и апно на крају овој Злоћко е њег би динстала на тију ватрицу што дуже да хрска само тако i likovi iz bajki Picard,Trile,Iskra,Zlobni,Kone,Tw,Molena;Laya,casual,Pitt,Gigi Пик хмм подсећа ме на оној каубој из Тој стори ТриФун хммм он је прави Прометеј ал из књиге Синови неба Искра је Добра вила из Пепељуге Твајлајт Црвенкапица (аватар стари) Злобни ово је прави Микеланђело из НинЏа корњача Лаки моја Бачка Вила Срна је Аладин гарант Пит је Гаргамел из Штрумфова Ђиђи је Златокоса надам се да се нељутиш попто сам збрчкала књиге, бајке и цртаће ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ahaha cuj mikelandjelo, gargamel...e tu sam se valjala
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
kad cu ja dobijem tu sliku i recepat od vasine torte da te upisem kao autora, ha? koji su pravi sastojci moskva šnita i kako izgleda, jer sam ja trazila i svi su razliciti recepti jel jos vristis kad pricas? 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 48 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|