Probat cu biti sto kraca

... msm ja to bas ne znam, tako da i necu hehe.
Dobila sam mail od jedne forumasice, procitah nesto zanimljivo o forumu i dodjoh da vas procitam da vidim sta se desava i da obrazlozim neke stvari uopsteno haha.
Prvih par dana sam sve citala, ali bas SVE...smanjila sam bila ulaske na forum, ali kad bih usla jednom dnevno sve bih procitala, na svim temama(jbt k'o droga neka)...poslije toga sam smanjila pa bih preletila samo dvije tri teme, i na kraju kada udjem i ako udjem jednom dnevno ili sada vec jednom u nekoliko dana procitam ‘kafanu’ i onu temu 'ko vam nedostaje' hehe...tamo je bas bilo dramaticno...ali smijesno

...Megi mozes i ti da nam ispricas svoje iskustvo kako je bilo kad si ono ‘otisla’ sa foruma.
Ne znam cemu drama, i ne znam sta vam je..dajte budite iskreni prema sebi, navuceni smo svi ovdje, i nema nista lose ako pozelis da se malo iskljucis i odmoris radi sebe...net je,virtuala je, necu da mi postane zivot, a kada osjetis da postaje..o'ladis,kontroliras se. Nije forum nekoliko forumasa,mnogih nema i nema potrebe razglabati sto ih nema i smisljati i izmisljati teorije, ima onih kojih ima i radi njih forum i treba da opstane i da se odrzi i vrati svoj duh.. Ne mogu ja dovoditi nove clanove, ja ne provodim vrijeme na netu na drugim forumima..imam ovaj forum i to je to sto se tice virtuale i foruma, ostalo su prijatelji i ljudi koje znam iz reale i s kojima sam trenutno u kontaktu preko ove kutije...ne provodim puno vremena na netu u tom smislu ‘lutanja okolo’, a ima vas koji ste na mnogo strana, i ocekivano mi je da vi dovodite nove ljude..da se pise, zeza, sara , da je burno i da se nema vremena spletkariti..malo nas je i to je postalo u jednom trenutku...wow,svi sve znaju i igranje ‘gluvih telefona’... znate vec i sami da ne detaljisem, samo budite iskreni prema sebi.Pritisak ogroman.
Prema tome, naravno da sam iznenadjena kada Senka kao vlasnica foruma,admin,glavni i odgovorni, kaze da se ona povlaci s foruma( iz samo njoj znanog razloga ), umjesto da dovodi neke nove ljude s drugih mjesta, i ne samo ona..i drugi koji su tamo negdje na drugim mjestima virtuale…da pisu, da ne drame, da probaju dignuti oni sve ovo, da motiviraju forumase, ali na drugi nacin a ne posalji prijedlog posalji prijedlog glasaj glasaj.
Vidjela sam bilo je uletilo nekoliko novih forumasa, ali niste ih znali zadrzati,motivirati...javno na forumu, zajebancijom, a ne na privatnim prepiskama ili chatovima...uffff, normalno da sam ljuta, ako su uopce novi ali ne razmisljam vise o tome....I sad kao ‘’svi smo dolazili da se zabavljamo’’, jaaasssstttaaa...pa sto se ne zabavljate, cemu zaljenje za par forumasa i tako vec danima..oladila sam ja konkretno, citam i kontam koja dosada jbt.
Ali razumijem i potrebu odmora, pa moja kritika Senki i nije toliko teska( jer ja nju samo kritikujem bezrazlozno, neee )..samo nema potrebe za pompoznim i dramaticnim oprastanjima ‘’ja odoh, ja ovo, ja ono’’..msmmm, nikada to nisam skapirala.
Ako je samo odmor u pitanju i treba ti taj odmor, onda samo nestanes...to u virtuali mozes da napravis u reali ne mozes nestati samo tako, i to je to..ako ne mozes iz virtuale nestati onda ti je to postalo zivot i imas problem.Podrzavam sve koji odluce 'odmarati' .
I ne umisljajte da vas citam previse a posebno da analiziram..jasta kako da ne, preskocim pola...citam Megi i Iskru najvise...nasmijale su me par puta zestoko i kada se iskljucim poslije njihovh lupetnja, iskljucim se sa osmijehom. Tek kad se ‘skines’ s foruma shvatis koliko si navucen..ali kad podje da popusta osjetis se zivim i puno puno bolje….razbribriga i razonoda..to je to sto mi treba, a na forumu to vise nisam osjecala.
Megi je odlicno napisala u onom jednom postu...tebe ono Megi nije bilo jedno duze vrijeme, koliko dana!? i shvatila je kako treba, forum je mjesto za zezanciju...Megi se ovdje mozda jedina pravo zaebava.
Ali se nadam kad se ''odmorim'' i ovako i onako realno, da cu kad dodjem naci ''zivahan'' forum sa mnogo novih clanova.
Trenutno hocu svoje
''slobodno'' vrijeme trositi na neke druge stvari, drugacije i neke druge realne ljude.Pored toga gledam Breaking Bad izavrsila sam drugu sezonu od pet i uzivam ljudi..ono je manijak od profesora haha, citam napokon ’50 nijansi sive’ i nalozena sam konstantno citajuci knjigu hehe
![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
( sto i nije tako lako da se podnese priznajem) …zivi sex,i preporucujem i zenama i muskarcima.Glavni lik podsjeca na jednog forumasa

Nemam nikakav plan j ebote..ono, vratiti cu see u maju, tog i tog datuma sta znam. I moj odlazak nema nikakve veze s Casom , msm nije nikakav dogovor, pa ce on kad cu ja ili ja cu kad ce on...nidje veze ljudi, ne mjesajmo realu sa virtualom. Svako odlucuje za sebe i ja nemam nikakav plan ili dogovor s njim niti bilo s kim drugim.
Postalo je dosadno, napeto i pocelo se pisati pod velikim pritiskom..pocela sam paziti sta cu pisati misleci se kako ce to neko drugi protumaciti i sta ce neko lijevi, deseti reci i ko ce se kome morati poslije mog upisa pravdati…hoce li se sala shvatiti...uhhhhh, bljak. ..puno privatne prepiske i zalazenja u privatno i realno je dovelo do nedostatka smisla za humor i zaebancije od strane sviju.
Nisam nikakav oprostajni post napisala i bla bla bla….samo sam spontano odreagirala i odlucila da odmorim radi tog ‘loseg’ osjecaja jer je poceo liciti na realu..pu pu. Uzivajte i pisite tako da kad uletim vidim da zivite i da ste prestali igrati se realnim zivotom i da se zaebavate svi.
Pu jbt kako mi mail zvuci pateticno haha, jbg...ali ne moze se drugacije, a prvih par dana sam bila nervozna sto ne pisem ( faza skidanja broj jedan haha) a citala sam vas i bolje da vam tada nisam nista pisala haha...sad sam ‘ladne glave, nisam vas citala par dana i iskljucit cu se cim pustim post jer idem da klopam i pijem pravu kavu

( iako mi Iskrina nedostaje haha )...jos da da napisem da ja nisam ni na koga ljuta i nisam nadrkana na nekoga pa sam zato 'otisla' s foruma.
Zivjeli ...
Pozdravljam sve forumase i stare i nove i zelim vam sretno proljece ljudi, otvorite svoja srca i uzivajte
![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
( jao bljak ...
![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
)