Volela bih zaista da znam šta je tako interesantno čitati na ovom forumu a ne ulogovati se i pisati.
Kad bi neko hteo da me malo prosvetli po tom pitanju..bila bih mu jako zahvalna.
Gostiju koliko hoćeš ( mislim na naše forumaše jel, jer novih nema a neće ih ni biti u dogledno vreme)., čemu ovaj bojkot više
čemu čitanje i šta pa ima tako interesantno da se čita, i dokle se misli ovako??
Posle dugogodišnjeg pisanja sa na ovom ili predjašnjem forumu a ima vas koji se već poduže znate , to jest upoznali ste se kroz pisanje
pa majku mu korektno bi bilo sa vaše strane da dodjete i kazete.. gasi forum nema potrebe da više postoji a ne ovako
tu ste a niste tu, shvatam ja da je došlo i do prezasićenja i vrtenja iste priče u krug al dajmo malo tolerancije
FORUM ne čini jedna osoba nego svi mi i svako od nas treba da da svoj doprinos ako želi da mu mesto na kome boravi bude ugodno.
Da se zaborave razmirice koje su bile , da nema više podjebavanja koje je u zadnje vreme bilo prisutno i to u ogromnoj količini,
da se vratimo na vreme kad smo se šalili , diskutovali pa i malo džapali na odredjenim temama
![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)