Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ja ne znam o cemu Minnie pise...moram priznati  Koliko mi se cini nismo imali ni jedan problem ti i ja..ako jesmo navedi mi ga? -Sta mislis da li ignoriranje boli? -Koga smatras najvecim provokatorom na forumu? -Mislis li da osmijeh rjesava bas sve? -Kako se dolazi u centar paznje...tvoje misljenje? -Koliko je vulgarnost realnost? -Vjerujes li da se mudrost stjece samo s godinama ? -Prednost dajes godinama ili pristupu ?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: Minnie je napisao: Julia je napisao: e ja imam jedno pitanje za koga god.. A sta je problem sa Olegom pa ga psihoanaliziratem a Senka dokazuje, istrazuje i sta god? ..nema bre nikakvih problema, nego se nama psihoanalizira oleg...besposleni k'o i vazda pa navalili, oćemo dušu da joj uzmemo... I podeglo se kad sam napisala da je Oleg klon, onda masa JURIIIIIIS a kao nikog ne zanima i sve smara ta prica a svi bi da se zabavljaju , a kontam da se razmenjuju i na pp sumnje ko je i zasto se tako mislis hihiihh licimuri sto bi rekao pokojni Sava iz Kikinde:) hahahhahaahhahahahahaha Kakva kraljica... hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhaha a to je zbog ''kloniranja'' znaci Samo ne razumem,sta i da jeste? jel pravio problem na forumu? vredjao nekoga? covek nije napisao ni 20 postova sve ukupno
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ajte vi pa ču ja edno 50 pitanja da postavim ![[haveadrink.gif] [haveadrink.gif]](./images/smilies/haveadrink.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
e idem da pusim..pa se vratim..danass nemam posla... dje si MOliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cao Vuki,.,., megi carice... Minnie ljub ljub
aj cao vam ga,.....
izvinjavam se sto spamujem temu
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Eto Julija ja se nasla da istrazujem , oduvek sam to volela:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Julia je napisao: MeGi je napisao: Minnie je napisao: Julia je napisao: e ja imam jedno pitanje za koga god.. A sta je problem sa Olegom pa ga psihoanaliziratem a Senka dokazuje, istrazuje i sta god? ..nema bre nikakvih problema, nego se nama psihoanalizira oleg...besposleni k'o i vazda pa navalili, oćemo dušu da joj uzmemo... I podeglo se kad sam napisala da je Oleg klon, onda masa JURIIIIIIS a kao nikog ne zanima i sve smara ta prica a svi bi da se zabavljaju , a kontam da se razmenjuju i na pp sumnje ko je i zasto se tako mislis hihiihh licimuri sto bi rekao pokojni Sava iz Kikinde:) hahahhahaahhahahahahaha Kakva kraljica... hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhaha a to je zbog ''kloniranja'' znaci Samo ne razumem,sta i da jeste? jel pravio problem na forumu? vredjao nekoga? covek nije napisao ni 20 postova sve ukupno ..nije niš od pomenutog...al' postoji varijanta da se recimo brutalni zaljubi u olegova slovca a posle se ispostavi da je oleg žensko, pa onda ema počne oči vaditi brutu...i eto ti peripetije i vrzinog kola...zato je odma' u stratu bolje znati k'o kosi a ko vodu nosi... ..e al' sam ga objasnila...svaka mi čast...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: -Muzika koje te opusta? ЛаганеЗе-Sta te inspirira kod pisanja? Све, ситуација, реч, шта знам ово не мора да се односи само на мене лично, једноставно све и сви-Hocemo popiti neki martini u Beogradu ikada? Кад дођеш то се подразумева-Imas li neku svoju 'amajliju' ? Да, Белог анђела на зиду изнад кревета, направљен својевремено само за мене. Ако се то може назвати амајлијом иначе, неносам ништа са собом сем црвене бројанице. -Da li si tremas ? О да и стидљивко приде-Jesi li inace pricalica u reali? хмм са пријатељима да, са људима које не знам не-Imas situaciju eliminacija..nema ne bih ja nikoga, moras izabrati 5 ljudi koje ne bi voljela vidjeti na nekom svom imaginarnom forumu ? ..ne treba obrazlozenje..samo nickove napisi. Имам свој Форум хахахха ово немате појма ал није у функцији хахха кад ме посао саватља и када попиздеканим одем тамо и чачкам мечку хахахха Искра увек и свуда, Мисс-ко мој, Сабљар ал га ви незнате ил га знате под неким другим ником, Буци такође немате појма ко је и незнате га са нета и Реклеса дечка из Подгорице који свира гитару за све паре (извини Злоћко ал је бољи)... од вас/нас да изаберем нећу јер ми се може. -Koliko je tvoja kreativnost prisutna u spavacoj sobi ili tamo ipak sve prepustas muskim rukama? Зависи како кад ал је увек присутна.-Volis li da dominiras? Да у свом домену јесам доминантна-Cega se grozis? буба -Za cime zidis? Само за једним
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Iskra je napisao: ajte vi pa ču ja edno 50 pitanja da postavim ![[haveadrink.gif] [haveadrink.gif]](./images/smilies/haveadrink.gif) а Ти само пробај немо си се усудила ![[vucezakosu.gif] [vucezakosu.gif]](./images/smilies/vucezakosu.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Вучица je napisao: Iskra je napisao: ajte vi pa ču ja edno 50 pitanja da postavim ![[haveadrink.gif] [haveadrink.gif]](./images/smilies/haveadrink.gif) а Ти само пробај немо си се усудила ![[vucezakosu.gif] [vucezakosu.gif]](./images/smilies/vucezakosu.gif) ič me ne ebavkaš pa ČAO ondak ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: -Da li si upoznala nekog sa net-a jer si mislila da je ta osoba dobra i kasnije te razocarala? Не
- Koliko po tebi je dovoljno moderatora za ovaj forum? Mislis li da ih sada ima previse? Мислим да не радимо свој посао.Мислим да треба јо 2 да бисе све теме покриле и да би се тај посао одрадио очс посла.
- Da li bi ti ikada bila admin nekog foruma? Не наравно
- Da li mislis da ima forumasa koji dolaze na forum u alkoholisanom stanju? Да.
|
|
|
|
|
|