Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
-Da li si upoznala nekog sa net-a jer si mislila da je ta osoba dobra i kasnije te razocarala?
- Koliko po tebi je dovoljno moderatora za ovaj forum? Mislis li da ih sada ima previse?
- Da li bi ti ikada bila admin nekog foruma?
- Da li mislis da ima forumasa koji dolaze na forum u alkoholisanom stanju?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: Vuki  -Jel poseban poljubac kad se propnes na prste da ga poljubis? Апсолутно!-Izaberi sebi najdrazih 5 forumasa? Искра Триле Вујкан Лаки Злоћко-Tvoje 'nezaboravno pijanstvo' ? хахах од летос, нећем га заборавити -Volis li da pleses i uz koju muziku najvise? Играла фолклор ко клинкла, знам све плесове од валцера, самбе, румбе, чачача... ал највише волем се њишем уз неку лаганези-Idealan romanticni trenutak? ухххх... права реч у правом тренутку... а било их је више-Da mozes da odredis tijek sutrasnjeg dana...kako bi on izgledao? Само да је надахнут, све остало је ок што донесе, где је инспирације ту је и хармоније-Jel smorna cijela ova prica oko klonova po tvom misljenju? Наравно.-Koliko si zadovoljna odrazom u svom ogledalu? Исувише ал нисам нарцис-Mogu li s tvoji ''oziljci'' prebrojati ? Не, исувише су дубоки.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Вучица je napisao: Minnie je napisao: dobar jutar od ja ..Vuke..misliš li da si konačno prihvaćena k'o naša... Ц... никад Ви мене нећете ваку прихватити а да немислите да сам тњавко и сморко ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) . ..pa ne mislimo mi jedni o drugima sve najbolje al' se držimo k'o "naši"..a sve mi se čini da podrazumevamo i tebe u tu "našu" kategoriju...još samo da se ti privikneš na to.....ukoliko je odgovor, da..koji momenat je bio presudan, po tvom sudu... Није Да. .hehehe...trenutak kad te prigrlila molena je bio presudan...kad ti minnie kaže....primer- molena i vujo se žešće izvređaju oko bilo čega..jel' bi ih automatski banovala oboje ili bi pokušala da izgladiš situaciju... Прво бих покушала да изгладим а Знам да ме неби ебавали Ич наравно да би пао БАН на један!..da li po tebi moderator treba da se druži sa forumašima... Наравно. Ја сам и на предходном била Мод и нисам Никад имала проблем око свог става и зајебанције. Када ми је пукао филм само сам се спаковала и отишла. А и други пут тамо када сма се вратила и даље сам била Мод. Да, моје је да слушам Админа што не значи да нема jel' ovde fali m ili mi de čini.... сој став и мишљење. Само се будала не дружи са људима ради чега смо сви овде, да се дружимо једни са другима и спрдамо
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
e ja imam jedno pitanje za koga god.. A sta je problem sa Olegom pa ga psihoanaliziratem a Senka dokazuje, istrazuje i sta god?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: -Vucice primjetila sam da uvijek reccu Ne pises zajedno sa glagolima,kao iznad "negledam" ja mislim da nisi nepismena, posto dobro pises, nego je l to neka fora tako? Ма јок, тастатура ми неради како треба па морам да ЛУПИМ а од ноктију хахах не мере се, ал у неким сличајевима кад пишем јесте намерно
-Sta bi ti prvo ucinila , kako mislis da se moze vratiti ta zdrava sala? Само престати са алапачарењем, пребројавањем шта и ко, закулисним радњама, све скелете из ормана повадити и разјаснити се на ПП са свима и то је то. Када немаш шта да кријеш, када ниси део `врзиног кола` лако је поповати, ал мислим тј убеђена сам да људи нису зли већ имају потребу ту неку леву да се мешају ди им места нема. Е онда је и подјебавање здрава шала.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Minnie je napisao: ..zašto ne učestvuješ na takmičenjima... Не знам да певам а никако да нађем мушко за један штос сви би сте пали у несвест, јер то од мене неОчекујете ..ti mi odgovori, zašto ne..a ja ću napisat' zašto bi trebalo da učestvuješ.. ..prelepa boja glasa, dikcija i emocija, za talenat..nemam mikrofon, kao izgovor ne može da prođe... ..izuzetan osećaj za lepo, što se tiče izbora za naj fotku...itd..da ne nabrajam dalje jer te u ovim kategorijama vidim k'o favorita... Хвала
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Julia je napisao: e ja imam jedno pitanje za koga god.. A sta je problem sa Olegom pa ga psihoanaliziratem a Senka dokazuje, istrazuje i sta god? ..nema bre nikakvih problema, nego se nama psihoanalizira oleg...besposleni k'o i vazda pa navalili, oćemo dušu da joj uzmemo...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
- Kada udjes na forum da li vise volis da pises ili da citas druge?
- Farbas li se ili si prirodno plava?
- Izdvoj samo jednog tebi najboljeg forumasa-icu, MORAS hahaha
- Ko po tebi zasluzuje odavno ban na ovom forumu? Moras reci nema izmotavanja
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Minnie je napisao: Julia je napisao: e ja imam jedno pitanje za koga god.. A sta je problem sa Olegom pa ga psihoanaliziratem a Senka dokazuje, istrazuje i sta god? ..nema bre nikakvih problema, nego se nama psihoanalizira oleg...besposleni k'o i vazda pa navalili, oćemo dušu da joj uzmemo... I podeglo se kad sam napisala da je Oleg klon, onda masa JURIIIIIIS a kao nikog ne zanima i sve smara ta prica a svi bi da se zabavljaju , a kontam da se razmenjuju i na pp sumnje ko je i zasto se tako mislis hihiihh licimuri sto bi rekao pokojni Sava iz Kikinde:)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Minnie je napisao: Julia je napisao: e ja imam jedno pitanje za koga god.. A sta je problem sa Olegom pa ga psihoanaliziratem a Senka dokazuje, istrazuje i sta god? ..nema bre nikakvih problema, nego se nama psihoanalizira oleg...besposleni k'o i vazda pa navalili, oćemo dušu da joj uzmemo... ccccccccc..blago besposlenima... ja reko opet neke teorije zavere..pa da se izlogujem brze nego sto sam usla... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|