Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Vucice,
- jesi li nekad imala muskog klona?
- Kome bi promjenila nick i u koji?
- Sta ti se najvise dopada u Ns?:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
MeGi je napisao: -Da li znas da Oleg visi na pp i sa mnom a ne samo sa tobom? Немам појма с ким се куца, знам само да смо се куцкали и више нећемо. - Gledas li Farmu i koje je tvoje misljenje o rijalitijima? Негледам ФАрму, само сам ону прву глеадала, после ње све је Шодер. Да се питам ја бих такве Ријалитије забранила на ТВ-у пошто ништа паметно не може да се види а и мислим да је све измакло контроли. Живимо у асоцијалном друштву и тек са таквим програмима фуј. Ово не мислим само на Фарму већ на све сличне емисије. - Sto se smaras na forumu? Много је негативне енергије, погрешног читања а од шале, комике и здраве спрдње као што је било ни у траговима. - Forumas koji te nikada ne smara kad ga citas je....? хмм нема ту НЕКО код мене су углавном СВИ. НЕ читам никог посебним очима једноставно се сама позитивна енергија преноси.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
dobar jutar od ja ..Vuke..misliš li da si konačno prihvaćena k'o naša... ..ukoliko je odgovor, da..koji momenat je bio presudan, po tvom sudu... ..primer- molena i vujo se žešće izvređaju oko bilo čega..jel' bi ih automatski banovala oboje ili bi pokušala da izgladiš situaciju... ..da li po tebi moderator treba da se druži sa forumašima...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Vuki  -Jel poseban poljubac kad se propnes na prste da ga poljubis? -Izaberi sebi najdrazih 5 forumasa? -Tvoje 'nezaboravno pijanstvo' ? -Volis li da pleses i uz koju muziku najvise? -Idealan romanticni trenutak? -Da mozes da odredis tijek sutrasnjeg dana...kako bi on izgledao? -Jel smorna cijela ova prica oko klonova po tvom misljenju? -Koliko si zadovoljna odrazom u svom ogledalu? -Mogu li s tvoji ''oziljci'' prebrojati ?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: Vucice, - jesi li nekad imala muskog klona? Не и небих знала писати другачије но што пишем. ТАко да би сте ме сви на један самлели - Kome bi promjenila nick i u koji? Кежуалко је Срна LaYa је Вила Молена је Мо Утер је Змајкасти Комшница је Кона Искра је Дадица и тако... свима сам ја малтене наденула своје неке никиће - Sta ti se najvise dopada u Ns?:) ух па тамо сам провела један део свог детињства. СВЕ. Највише волем људе. Енергију. Живот који се живи лаганези и како треба. Питомост и отвореност. Ма СВЕ! Има она продавница сапуна на кило, е тамо ко и у Времеплов увек сврнем да нешто не пропустим
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
-Vucice primjetila sam da uvijek reccu Ne pises zajedno sa glagolima,kao iznad "negledam" ja mislim da nisi nepismena, posto dobro pises, nego je l to neka fora tako?
-Sta bi ti prvo ucinila , kako mislis da se moze vratiti ta zdrava sala?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..zašto ne učestvuješ na takmičenjima.. ..ti mi odgovori, zašto ne..a ja ću napisat' zašto bi trebalo da učestvuješ.. ..prelepa boja glasa, dikcija i emocija, za talenat..nemam mikrofon, kao izgovor ne može da prođe... ..izuzetan osećaj za lepo, što se tiče izbora za naj fotku...itd..da ne nabrajam dalje jer te u ovim kategorijama vidim k'o favorita...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Minnie je napisao: dobar jutar od ja ..Vuke..misliš li da si konačno prihvaćena k'o naša... Ц... никад Ви мене нећете ваку прихватити а да немислите да сам тњавко и сморко ..ukoliko je odgovor, da..koji momenat je bio presudan, po tvom sudu... Није Да..primer- molena i vujo se žešće izvređaju oko bilo čega..jel' bi ih automatski banovala oboje ili bi pokušala da izgladiš situaciju... Прво бих покушала да изгладим а Знам да ме неби ебавали Ич наравно да би пао БАН на један!..da li po tebi moderator treba da se druži sa forumašima... Наравно. Ја сам и на предходном била Мод и нисам Никад имала проблем око свог става и зајебанције. Када ми је пукао филм само сам се спаковала и отишла. А и други пут тамо када сма се вратила и даље сам била Мод. Да, моје је да слушам Админа што не значи да нема сој став и мишљење. Само се будала не дружи са људима ради чега смо сви овде, да се дружимо једни са другима и спрдамо
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
-Muzika koje te opusta? -Sta te inspirira kod pisanja? -Hocemo popiti neki martini u Beogradu ikada?  -Imas li neku svoju 'amajliju' ? -Da li si tremas ? -Jesi li inace pricalica u reali? -Imas situaciju eliminacija..nema ne bih ja nikoga, moras izabrati 5 ljudi koje ne bi voljela vidjeti na nekom svom imaginarnom forumu ? ..ne treba obrazlozenje..samo nickove napisi. -Koliko je tvoja kreativnost prisutna u spavacoj sobi ili tamo ipak sve prepustas muskim rukama? -Volis li da dominiras? -Cega se grozis? -Za cime zidis?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|