Pitanja za Olega1. Partizan ili Zvezda?
Zvezda
2. Šta bi uradio da se nadješ u sledećoj situaciji; Sediš u nekom autonomaškom kafiću npr u NS-u(ovo je moja verziaj zato nema ljutiš, msm niko from Vojvodinu) i pridje ti podebela dama, nogice ki krompičiči, rukice ko kiflice, narafski s onduliranu frizuru i kaže; `Hi Oleg ja sam Vukosava s Srboja Foruma`
"Drago mi je Vukosava,izvoli sedi,ja sam Olegov brat,idem do kola da ga pozovem,ti naruci pice odmah dolazimo.I
![[smiley1721.gif] [smiley1721.gif]](./images/smilies/smiley1721.gif)
BRITVA
3.Izabere po svom ćeiFu TRI NJA Forumašice ovog Foruma i naravno obrazloži zašto su TOP 3, takodje i za muške isto važi.
1.laya-duhovita,otresita,izuzetna
2.Molena-miri nepomirljivo
3.Komsinica izuzetno kreativna
1.Trile-kada je tu drzi ritam forumu
2.mmm-najodmereniji,smisao za humor 10
3.zex-laf u srcu
4.Da li voleš muške cipelke od krokodilske kože i da li bi se obradovao takvom poklonu?
Nista mi ne bi znacilo od cega su,a poklon ,zavisi od koga je
5. Zašto muškarci kažu kako vole pametne Žemsk a kad su u njiovom društvu manji su od makovog zrna?
Ne mogu da dominiraju
6. Misliš li da na ovom net-selu postoje neki normalni i malko lucidni ili je vrag već odno šalu?
Svi su normalni
7. Koje vino piješ i zašto baš to?
Nekada samo karlovacki i to spricer
8. Da li je crveni lak za nokte idealna boja?
Zavisi od noktiju
9. Šta misliš o Napoleonovom kompleksu ima li ga u izobilju na ovoj net-selo?
Nema ga ,ovde je samo sujeta a to nije strasno.Zato tako biuknu svadje ali se i prevazilaze brzo
10. Jagnjetina ili Mangulica
Nisam probirac,moze prase obicno
E tako.
Imate još 40 ukupno.
Što znači raspodelite se ni po `babu ni po striČevima`
![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
Mega Megi,jedna od najstarijih forumasa, puno bi znacila svakom forumu,oseti kako dise forum.Njeno pitanje ili konstatacija povuce ceo forum da taj dan raspravlja o tome.