|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: E da nemoj tko da Mi Megi dira,ona je zrelija od mnogih ovdje koji to misle da jesu,druga je stvar sto ona ovdje igra ulogu i pravi se grbava,,,,ipak ovo je net.... Ma ti znas ko se pravi grbav aj pali Pitt sa takvim komentarima I jeste smeta mi sto tu svi mene stavljaju da sam nezrela, po cemu se to moze zakljuciti, ha jos kad pogledam pisanje drugih, oni su kao svi zreli, je l A ja sam samo kao i svi ostali forumasi. Pa to ti kazem,hocu reci da se pravis grbava u smislu da je ovo Forum,nisam mislio nista negativno,jer i ja se ovdje pravim grbav,,,,
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Jel se ovde postavljaju pitanja Olegu il šta?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Zlobni je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ma daj ovaj kradljivac pjesama s Neta sve napada da bi sakrio svoje nedjelo,,hahahahah,ali bozemoj...kao da je on kriv,,,hahahahah aj kazi tacno sta sam ukrao od pesama... da znam jbte. Nadji, hocu dokaz... Ako mislis na one matrice sto sam ubacivao na talentu, pa naravno da to ja nisam svirao, to je bar ocigledno... Dok ne vidim dokaz, ostajes lazov a i plitak ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Krades i stavljas kao svoje,to kaznjivo po zakonu,i bez ljutnje,nesto svoje napravi,,,i bez ljubomore,znaci,vise se truditi,uciti,a ne tuđa djela prepisivati kao svoja,...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Вучица je napisao: Jel se ovde postavljaju pitanja Olegu il šta? Jesi smislila pitanja ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
NaraFski da jesam i +25 ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46293
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: E da nemoj tko da Mi Megi dira,ona je zrelija od mnogih ovdje koji to misle da jesu,druga je stvar sto ona ovdje igra ulogu i pravi se grbava,,,,ipak ovo je net.... Ma ti znas ko se pravi grbav aj pali Pitt sa takvim komentarima I jeste smeta mi sto tu svi mene stavljaju da sam nezrela, po cemu se to moze zakljuciti, ha jos kad pogledam pisanje drugih, oni su kao svi zreli, je l A ja sam samo kao i svi ostali forumasi. Megi,ti si zrelija od mnogih. Nemoj da te dotiču svačija mišljenja. 
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Вучица je napisao: NaraFski da jesam i +25 ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) pa on će piše dva dana ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Je l sad pisemo pitanja?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi ajde kreni hahahahha da ja nebudem prva ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46293
|
Valjda Oleg prvo treba da prihvati biti na stolici... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 65 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|